Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
@everyone ...

Од вас поискусните барам совет за некоја азиска(нипон/кореа♿) серија да се гледам,да ми препорачате ?

Прифаќам и аниме. Фала

@everyone ...

Од вас поискусните барам совет за некоја азиска(нипон/кореа♿) серија да се гледам,да ми препорачате ?

Прифаќам и аниме. Фала
Зависи за што си заинтересиран шонен или сеинин?

@everyone ...

Прифаќам и аниме. Фала
Бујрум тоа што ми се допаднало.

Tokyo Vice - не е јапонска, ама е сместена во Јапонија и повеќето актери се Јапонци. Жанр: драма околу јапонските јакузи. Ја имаш на ХБО.

Alice in Borderland - јапонска. Ко некој микс од Алиса во земјата на чудата и Squid game. Втора сезона излегува на крај на месецов.

Taxi Driver - корејска. Мене ептен ме бендиса. Досега 1 сезона од 16 епизоди по околу 70 мин епизода. Жанр: акција-драма. Ја имаш на Нетфликс.

All of us are dead - корејска на Нетфликс за зомби апокалипса.

Мy name - корејски трилер што ептен ми се бендиса ако добро се сеќавам.

И можеш да ги ѕирнеш D.P. и A model family. Исто на Нетфликс се, мене не ме бендисаа кој знае колку, али мислам му се свиѓаа на @123456.

Било шо,добра приказна. почнав attack on titan изгубив чекор
Hellsing ultimate, berserk, black lagoon,monster, vinland saga, elfen laid, baccano, ghost in the shell тоа би издвоил како подобри од сеинен од шоунен fullmetal alchemist brotherhood, one piece, death note, code geass, Jojo (првите 2 сезони ), dragonball, hajime no ippo, fate stay night и fate zero тоа може да издвоја останатот е хајпа премногу.
Го заборавив captain tsubasa кој гледа светско знае. :D

Последно уредено:
Ја изгледав MANIFEST за многу брзо време. Не е лоша серијата,има интересни моменти особено во последната сезона.
Но споредби со ЛОСТ? Колку и да се обидуваат да направат нешто слично како ЛОСТ, нема да бива. ЛОСТ е во своја лига.

Пуштив The White Lotus, ама не ми прави ќеф по првата епизода.
Вреди да се продолжи или да ја баталам?

The Witcher showrunner Lauren Hissrich:
“What I’m going to say is please come back for The Witcher season 3 so we can get on with it. ...”

Го знаеме шаблонот.
Прво, убаво ве молат да ја гледате. А кога нема да ја гледате, самите ќе си бидете криви, што сте расисти, хомофоби и машки шовинисти.

The Witcher showrunner Lauren Hissrich:
“What I’m going to say is please come back for The Witcher season 3 so we can get on with it. ...”

Го знаеме шаблонот.
Прво, убаво ве молат да ја гледате. А кога нема да ја гледате, самите ќе си бидете криви, што сте расисти, хомофоби и машки шовинисти.
Henry Cavill сам се заеба односно му го начукаа,се повлече од Witcher да се насочи кон Superman но со доаѓањето на James Gunn и Peter Safran во DC ги канселираат сите нови проекти на DCEU(Snyderverse) и почнуваат на ново во DC.

Henry Cavill сам се заеба односно му го начукаа,се повлече од Witcher да се насочи кон Superman но со доаѓањето на James Gunn и Peter Safran во DC ги канселираат сите нови проекти на DCEU(Snyderverse) и почнуваат на ново во DC.
Има и друга верзија. А тоа е дека ептен сакале да го рушат канонот, а овој неќел да учествува во тоа, па се насочил кон Супермен. (сеедно што е)

Како и да е, ако следеча сезона се посере врз канонот гадничко, ќе знаеме што е у питање.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom