S
Sheldon Cooper
Гостин
Еве јас! :salut:Ни А1 ни Сител...денес се предадов, денес си признав на себе си дека сум Радикален Анархист, кој е со мене Браќа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве јас! :salut:Ни А1 ни Сител...денес се предадов, денес си признав на себе си дека сум Радикален Анархист, кој е со мене Браќа?
Koи далавери ги имаат откриено од А1?Тоа што откриваат далавери ако е работење против својата држава, алал нека ви е... Значи треба некои да си го полнат џебот и да си играат таквото со државата (пошто нели сите „најдобро и мислат“), и за откривање на неправилности да се молчи. Е тоа го нема никаде другар. Се ќе си излезе на виделина, за да видат сите што „бизниси“ прават тие од горе.
Koи далавери ги имаат откриено од А1?![]()
За кого како ! :smir:Боби[Мкд];3992626 напиша:A1 последниов саат време.
FAIL! FACEPALM!
Ни А1 ни Сител...денес се предадов, денес си признав на себе си дека сум Радикален Анархист, кој е со мене Браќа?
И јас сум за, само под услов ако во постапката за пристапување е вклучен секс во тројка со шекеринска и јанкуловска
Дечки абе некој да не знае кај можам да најдам снимка од stand up-шоу-то што го утепаа од давање на А1..или барем ако пак го даваат нека ми пише некој термин???.....оти никако не ги фатив коа збореа нашите,само балканците ги изглеав(србинот,хрватот и сл.)!
Фала многу за информацијата...оти сајтот им е сјебан нешто и нема од кај да ја видам програмата...али во секој случај како што а1 се "точни",значи од прилика околу 5.30h да очекувам :tv:Mислам дека за 4ипол саати(04.30часот) ќе има реприза на А1, барем така стоеше во нивната програма.
Фала многу за информацијата...оти сајтот им е сјебан нешто и нема од кај да ја видам програмата...али во секој случај како што а1 се "точни",значи од прилика околу 5.30h да очекувам :tv:
http://boomtv.mk/tv-vodich/programski-vodich