Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Neka kazi be neka kazi,demoktatija e sepak...

A za trpenje da ne zborame poarno,uste ne mi se verva deka napisa analiza bez da opcujas i da isprovociras,izgleda ti se pogodi denot nesto,ajde za ubo da e ima nadez i za tebe.Ustvari pak opcu ama aj za ednas ne broime

Последно уредено:
Neka kazi be neka kazi,demoktatija e sepak...

A za trpenje da ne zborame poarno,uste ne mi se verva deka napisa analiza bez da opcujas i da isprovociras,izgleda ti se pogodi denot nesto,ajde za ubo da e ima nadez i za tebe.Ustvari pak opcu ama aj za ednas ne broime

pcuenje e sostaven del na makedonskiot jazik i bas si specificen za navijackiot svet bilo kade. ako ne ti cini gledaj balet, tamu e pokulturna rajata. inace opcuv na tvojot post.... 99% od komentarite ti za real. prvo mislev deka si nekoj nov na forumot ama ti si bas ona kancerot na mak scenata. ko pecurka se pojavuvas za ovaa utakmica, ne samo sega nego i porano samo za protiv vardar imas postovi za mak scenata pa i ckembarski avatar si stavi... ti si ko 90% od kopot na ckembari, zdrav prav nigde ve nema cela godina za vasiot klub ama sega ke kazuvas sto i kako nekoj tret moze da komentira.... aj da si nekoj sto e redoven na ovaa ili bar na vasata tema da sfatam pa makar i da sme se pcuele ama ti be... :pos:

pcuenje e sostaven del na makedonskiot jazik i bas si specificen za navijackiot svet bilo kade. ako ne ti cini gledaj balet, tamu e pokulturna rajata. inace opcuv na tvojot post.... 99% od komentarite ti za real. prvo mislev deka si nekoj nov na forumot ama ti si bas ona kancerot na mak scenata. ko pecurka se pojavuvas za ovaa utakmica, ne samo sega nego i porano samo za protiv vardar imas postovi za mak scenata pa i ckembarski avatar si stavi... ti si ko 90% od kopot na ckembari, zdrav prav nigde ve nema cela godina za vasiot klub ama sega ke kazuvas sto i kako nekoj tret moze da komentira.... aj da si nekoj sto e redoven na ovaa ili bar na vasata tema da sfatam pa makar i da sme se pcuele ama ti be... :pos:
Abe jas ko pisev na kajgana pred 15 godini ti kiznaj vo koja dupka bese be klosar eden,aj vrakaj si nazad terapijata i pojacaj doza oti pocna da ne ti deluva. Pred 12-13godini imase ultras forum i tamu se pisese za navivanje a jas bev admin tamu.Toj so bil togas tamu, znaj.Toa so prekinav da postoram jas tuka tebe ic da ne te zanima.Pa uste mi vlegva da gleda stari moi postovi, zagreota...
Aj gitla i ne me citiraj poke,nebiten si

Едно време постоеше канал на youtube мислам беше трибина мкд со жолто/црно лого и снимаја неутрални видеа. Шо се дешава има некој инфо? Сигурно би било прејако да се снимат вакви дерби дуели со две групи од неутрален агол.

Nemam nisto protiv Prilep be bate,polno drugari imam tamu.Nego muabetot mu bese glup na Ali riza deka malku piblika imalo,i dekaj nas vo kopot se bilo decurlana,so stvarno nena nikava vrska
Не реков дека се било дечурлана, ама едно 30/40% да беа...

Abe jas ko pisev na kajgana pred 15 godini ti kiznaj vo koja dupka bese be klosar eden,aj vrakaj si nazad terapijata i pojacaj doza oti pocna da ne ti deluva. Pred 12-13godini imase ultras forum i tamu se pisese za navivanje a jas bev admin tamu.Toj so bil togas tamu, znaj.Toa so prekinav da postoram jas tuka tebe ic da ne te zanima.Pa uste mi vlegva da gleda stari moi postovi, zagreota...
Aj gitla i ne me citiraj poke,nebiten si

:lolzz:

a ja te mislev gospodin sto ne pcue, gleda samo shampajn fudbal real i barsa i e rasten na kavijar i angus stekovi...

toa e toa, daj ako ne pocekaj da izlezam od dupkata, ke go vratime vremeto pred 15 gosini koga si bil nekakov faktor na net be :pos:i gledal mak fudbal... uste potazno, znaci ti skurcilo od cekanje palister da osvoi nesto i si se prefrlil na drugi temi. klasika.... ete zasto za kur ne ve biva i osven so vardar nema nikad da imate poln kop.... joe tuka sve objasnuva...

ps. normalno deka ke vidam sto si komentiral koga se izbacuvas od nikade i si zimas za pravo da komentiras sto drugi pisuvaat. kurtoni ko tebe sto niknaa na temata ovie 2-3 nedeli ima u izobilistvo, biten moment e da se vidi dali ima kolku tolku nesto sto vredi u sogovornikot ali eve sega ti se objasni. :toe:

Da bidime krokodili tetovirani kelavi po maici ke recite nema mladi da ima mladi oti imalo mladi samo strasna rabota.....
Treba eden :kluc: na nekolku dena definitivno

Da bidime krokodili tetovirani kelavi po maici ke recite nema mladi da ima mladi oti imalo mladi samo strasna rabota.....
Treba eden :kluc: na nekolku dena definitivno

taman si bevte de... jas ne gledam nekoj od komiti ovde da vi zameril za toa. eve na prenos se vide i devojki deka imase na tribina pa nisto strasno. tribinata mene mi e najubava koga e bas mesavina, togas znaes deka si grupa sto obedinuva i staro i mlado i masko i zensko i skineri i metalci i kremci... doma treba da e bas toa celta a od tamu ke si vadite prva ekipa krokodili ili balerini ko ovoj madridzanecot vasa rabota toa...

не можиш да допратиш се, треба малце и сами да мислат, тоа е
Баш за тие што ги кренале обратно па и еден до друг 4 ца мислев, не до тие што организирале.

Oti go brisite be ovoj so ve kaza deka ste bile 200 a ne 330? Ko za najaki (pioneri) za se vooduseven sum od vasata brojka. Za drugo nemam zamerki

Oti go brisite be ovoj so ve kaza deka ste bile 200 a ne 330? Ko za najaki (pioneri) za se vooduseven sum od vasata brojka. Za drugo nemam zamerki
Кога бројката е добра а навивањето лошо ја игнорирате бројката, а кога е па обратно го игнорирате навивањето и се така во круг, по македонска работа од ова амин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom