Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А, знае ли некој да каже, дали Неџла ќе прифати да се омужи за Џем? Кој ќе чека до понеделник...:S
Јас како што имам разбрано од слушање, ќе се омажи, ама Џем ќе умрел.
Го знам Џем, ееееееххх манекен бил и одел со таа некоја си друга од другата серија во приватен живот.
Што да правам...
Така е на раат латас ќе го гледаме и миелнко вака ни се поклопуваат термините![]()
Сител пушта едукативни серии за индиски села..
Исти к... од друга страна...
Не не бива, и крај, време е да се поделиме....
Ја отворив по треќи пут. Избришав едно 20 постови, немам многу време да внимавам, ако прават беља, почни да мавашПак почнавте политика? Ајде пак клуч. Ко што вика другар ми, човек со збор се учи, говедо со стап.
Стварно не ве разбирам, имате интернет имате солиден трансфер, а чекате на телевизија да гледате серии...не сме 90-те ако не сте приметиле![]()
Се наоѓаат преводи лесно, а згора на тоа има многу други стварно добри серии за разлика од турските, шпанските и индиските! од кои не добиваш ништо друго освем уназадувањето и евентуалното снимање на филмови за неверство на партнерот во реалниот живот![]()
Како и да е, тука веќе личен избор е дали некој сака да гледа американски или шпански серии. За вас може е перење на мозок, за некого е опуштање. Јас не ги гледам сериине и ми се преку глава веќе, ама сепак не е убаво такво наметнување што е добро а што не е. Субјективно е тоа. Баба ми сигурно на 91 година нема да се замара со амерички серии. На крај краева што е добро е релативно.
Друго, јас чекам филмови да дадат на ТВ, затоа што имам проблем со компјутерот не може да ми симнува филмови и башка немам многу мегабајти т.е гигабајти слободни на располагање дури и кога би ми бил добар компјутерот.
Трето, многу мене лично ми е поубав филингот кога на ТВ ќе гледам/ начекам филм. Мразам да гледам филмови на компјутер.![]()