Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки дали -форма- во карпош 4 е пристојно опремена со се шо треба за пристоен тренинг? фала ви на инфо.

Дечки дали -форма- во карпош 4 е пристојно опремена со се шо треба за пристоен тренинг? фала ви на инфо.
И мене ме интересира тоа имаа некоја добра промоција за неколку месеци.

Таа е некоја unity картa, гледам вклучува фитнес карта, skilathletic нешто, inbody анализи и welcome масажа. Нема ценовник само за обична фитнес карта без другите заебанции?

Таа е некоја unity картa, гледам вклучува фитнес карта, skilathletic нешто, inbody анализи и welcome масажа. Нема ценовник само за обична фитнес карта без другите заебанции?
Не знам стварно ова само го најдов пред некој ден.

И јас кога прашував ми рекоја 5000 месечно е... тоа беше пред едно месец дена.

Цените се претежно за одбрана клиентела а и реално се е профи
Иначе има се повеќе фирми кај што плаќаат на вработените до 70% за месечна членарина и имаат соработка со Бубало, Синерџи, Парк итн
И на тој начин ги полнат реално

Не се тие цени единствени мислам, баш еден англичанец читав по ривјуа вика 4 евра било дневен пас во Палестра и баш кажа океј биле прифатливи цените.

1670781777705.png

Еве го најдов. За најсигурно да се јавите и прашате на бројот што им е оставен 072 860 860

што нудив за тија паре ? прајм хибриди справе сс различни резистанс профили ли ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom