Спремаат нешто и се измешала страната, се исплаќа ли според вас да се доплаќа 300 ден за +150гб
Attachments
-
459,9 KB Прегледи: 45
Se e isto citaj ubavoСпремаат нешто и се измешала страната, се исплаќа ли според вас да се доплаќа 300 ден за +150гб
Da, site se izvedeni od toj od 500, mislam deka za 800 se isplakja 160gb, zavisi na koj ne mu se bitni sms, eve mene na primer ne mi se potrebniSe e isto citaj ubavo
500+200= 30gb
500+300= 10+150gb=160
Ovoj 700 i 800 paketot se startni od paketot 500.
За нов број се аплицира само со валидна лична карта и се плаќа првата сметка. Дали 300, 500, 700, 800 или 1500 ден, денеска прашано во салон од телекабел. Пакетиве се океј, ама јас сум човек на кој му се важни повиците и нема да експериментирам со телекабел, туку си останувам на а1/лајкамобиле. Кога ќе се средат комплет со плаќање паркинг тогаш можи да пробам.Спремаат нешто и се измешала страната, се исплаќа ли според вас да се доплаќа 300 ден за +150гб
Kaj mene e obratno internet puska , signal puska povici katastrofa prvo javuvanje se gube signal i mora po vtor pat da se javis na drugiot.Katastrofalen operator. Edinstveno sto im vredi e mobilnata telefonija, imaat sekade signal kaj sto ima i telekom. Kako i da e, poddrskata im e uzasna, se raspravaat na telefon koga ke im prijavis deka internetot ne im raboti, nema poraki koga nekoj ve baral a e zafateno ili ste nedostapni, ne mozes da platis parking so sms, poraka za nagradna igra ili donacija isto nema, internetot - opsta katastrofa,retko kade ima 4G i e max nestabilen.. Na onoj sto mu treba samo za povici, ke pominat, ama poddrska zaboravete, paketi - posebno roaming - zabraneta tema , plakanje uslugi so mobilen - zasega samo na son. So zurli i tapani si otidov, vo razgovor so vrabotenite razbrav deka ni oni ne koristat nivni paketi... do tolku se katastrofa...0 preporaka.
Haha i kaj mene bese isto do septemvri koga se prefrliv. Odi na telekom najdobro ti e, na drugite e tinja bez razlika na cenite i paketite.Katastrofalen operator. Edinstveno sto im vredi e mobilnata telefonija, imaat sekade signal kaj sto ima i telekom. Kako i da e, poddrskata im e uzasna, se raspravaat na telefon koga ke im prijavis deka internetot ne im raboti, nema poraki koga nekoj ve baral a e zafateno ili ste nedostapni, ne mozes da platis parking so sms, poraka za nagradna igra ili donacija isto nema, internetot - opsta katastrofa,retko kade ima 4G i e max nestabilen.. Na onoj sto mu treba samo za povici, ke pominat, ama poddrska zaboravete, paketi - posebno roaming - zabraneta tema , plakanje uslugi so mobilen - zasega samo na son. So zurli i tapani si otidov, vo razgovor so vrabotenite razbrav deka ni oni ne koristat nivni paketi... do tolku se katastrofa...0 preporaka.
2g ne se gasi ...Koga jas bev korisnik na Telekabel se desavase cesto da pagja na 3g, sto ke se sluci sega koga Makedonski Telekom ke ja ugasi 2g i 3g mrezata haha pad sistema
Znaci deka za 300 den go dobivas paketot so 1 giga net.Ako doplatis uste 200den plus ke dobies 20 giga plus.Dobro mozhi nekoj da mi objasni sto podrazbiraat ovie pod 20Gb Nacionalen Internet i
1Gb mobilen Internet ?
Za taa tarifata od 300 Denari?
Ne se isplati,.bidejki za 500 idi/ 21gb,ama samo 200minuti, samo ako ti e za data togas da , bidejki drugiot e za 500//10gbZnaci deka za 300 den go dobivas paketot so 1 giga net.Ako doplatis uste 200den plus ke dobies 20 giga plus.
Здраво,Dobro mozhi nekoj da mi objasni sto podrazbiraat ovie pod 20Gb Nacionalen Internet i
1Gb mobilen Internet ?
Za taa tarifata od 300 Denari?