СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не се секирај, ќе те превоспитам јас, тука на форумот. А ако ја имаш таа среќа да се сретнеме во живо, нагло ќе бидеш превоспитан, Даворче.

20210816_003729.jpg

Во меѓувреме, што е сигурно, сигурно е:

20221130_222513.jpg

:pos:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Си дојдоа работите на место за Аргентина, ова е преважна победа. Светско е па не треба никој да се потценува ама да ти падне Австралија во 1/8 финале е премија. После во 1/4 финале Холандија која и нема некоја игра на ова СП или САД, кои не ми е чудно да изненадат. Ваква шанса за полуфинале ретко се пружа.

Полска со оваа мизерна игра заслужи да прими уште 2-3 комада ама тоа е тоа, на крај ги послужи среќа. И тоа дочекав, да гледам СП без Мексико во 1/8 финале. :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.485
Му се наместија коцките на Филе да се курчи, ќе одмараат Аргентина до полуфинале. Тој другиот дел кај што ќе се одлучи полфуналистот на Аргентина ќе биде страшно. Бразил и Шпанија се скоро сигурно во тој дел, некој од Хрватска, Белгија или Мароко и некој од Уругвај или Гана.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.185
Поени од реакции
4.022
Па не знам баш дали ќе им се погоди со Холандија. Холандија играше едно второ полувреме со Сенегал и толку, другото на искуство си го понесоа - нит се замараа, ни играа.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Па не знам баш дали ќе им се погоди со Холандија. Холандија играше едно второ полувреме со Сенегал и толку, другото на искуство си го понесоа - нит се замараа, ни играа.
Ај ако не се добри Холандија, нека им ги пуштат Франција како подобри.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.185
Поени од реакции
4.022
Ај ако не се добри Холандија, нека им ги пуштат Франција како подобри.
Солидна е Холандија и Ван Гал има искуство за вакви утакмици. Далеку подобар избор од оној Де Бур што ги водеше на ЕП.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.626
Поени од реакции
4.500
Polska se plasirase dalje blagodarejki na Scezni.. Poljakot odbrani dva penala i fati nenormalni topki i vcera so argentina i na prethodnite dve tekmi... Igrata na Polska katastrofa covece, projdoa dalje so gol posle edna greska na odbranata na Arabija i eden asalen gol... Tolku.. ja imaa celata srekja na univerzumov ali mislam deka ke bidat demolirani vo 1/8

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.361
Поени од реакции
5.485
Полска имаше среќа и во квалификациите, првин лесна група па послем директно во финале на домашен терен. Иначе требаше да играат против Русија во Москва, тешко да таму да поминеа. Во финале Шведска на домашен каде што се бранеа и лупнаа на крај два гола.

Kajgana Shop

На врв Bottom