Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмови кои биле хит кога уште не сме биле ни родени![]()
Ја немам ништо против да го даваат и Роки и Бонд, ама нека не биде најавата на рекламите како да го даваат најновиот блокбастер моментално прв во ХоливудГи знам на памет филмовите не мора спикеров на тв да свршава кога ги најавува
![]()
Ај ти посочи некоја ТВ која дава филмови 1 месец откако ке излезе во кино.:pos2::pos2::pos2:Па тоа го нема никаде во светот. И може да кажете кои филмовиу би требало да ги даваат.
Се согласувам,за Титаник отекоа![]()
Ја немам ништо против да го даваат и Роки и Бонд, ама нека не биде најавата на рекламите како да го даваат најновиот блокбастер моментално прв во ХоливудГи знам на памет филмовите не мора спикеров на тв да свршава кога ги најавува
![]()
Оној Момент на вистината веќе го нема или?
го нема веќе нема кој будали да се јават и да се брукаат на телевизија
Пример... 2012 можат да го даваат за 4 годиниАј ти посочи некоја ТВ која дава филмови 1 месец откако ке излезе во кино.:pos2::pos2::pos2:Па тоа го нема никаде во светот. И може да кажете кои филмови би требало да ги даваат.
Се согласувам,за Титаник отекоа![]()
Изгледа секоја втора или трета среда иде ,а можно е веќе и да го немаОној Момент на вистината веќе го нема или?
Не беше 1 месец, ама после 7-8 месеци од премиерата на канал 5 одеше Вики, Кристина, Барселона. Исто и други не толку познати, ама нови филмови одат на Канал 5.Ај ти посочи некоја ТВ која дава филмови 1 месец откако ке излезе во кино.:pos2::pos2::pos2:Па тоа го нема никаде во светот.
Не беше 1 месец, ама после 7-8 месеци од премиерата на канал 5 одеше Вики, Кристина, Барселона. Исто и други не толку познати, ама нови филмови одат на Канал 5.