Ќе знае друг пат Хердман да не збори така против балканска (екс-ју) репрезентација. Затоа што на крај изебан излезе.
Супер почна Канада, ама откако прими еден гол се распадна. Едно убаво искуство за наредното СП на домашен терен. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
...а бе, гледај ти за себе, ебати младиот, ем незнаеш ем скокаш како петел, најди го бе тоа правило ете читај, а утре ќе раговарам со профи фудбалски судија нема смисла сега да му вртам, ете сакам да знам точно, не велам дека не е така, ама докажи бе!Не си ти крива, јас сум. Требаше да те оставам да се бламираш.
Во соблекувална 100 пати полоши работи се кажуваат, ама не одиш на ТВ да кажеш дека ќе ебеш некого. Сите тренери во истата ситуација кажуваат одиме да ги победиме Х екипата иако сите во себе мислат одеме да ги ебеме, но само овој се најде паметен да каже баш така.deka ke ja ebat hrvatska... bukvlano so tie zborovi.
nisto strasno i bas motivaracki za 2te ekipi ama ajde se zapali cel balkan.
EngleskaКолку репрезентации имаат квалитетно решение на десен бек?
Англија, Арнолд и Трипие, иако првиот не ни игра зашо има дно сезонава и Мароко-Хакими. Општо у светов дефицитарни се десните бекови моментално.Колку репрезентации имаат квалитетно решение на десен бек?
И ХоландијаАнглија, Арнолд и Трипие, иако првиот не ни игра зашо има дно сезонава и Мароко-Хакими. Општо у светов дефицитарни се десните бекови моментално.
Сеуште немам 100% ефект, сакаш да исфорсирам барем уште еден да се приклучи?
Deka pravilno e belgijci, a ne belgijanciОваа Канада, на која Хрватска буквално може во секој момент да и даде гол, ја доминираше Белгија. Што тоа кажува за Белгијанците?