Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се зголемува брјот на пријавените пациенти со пост антиковид вакцинални симптоми во Германија
those are not riot police. Those are their friends and neighbors who the governments medical tyranny has turned into local enforcers for the greater good. Government turns its citizens on one another because no government is actually strong enough to stop the citizens
Каде и со кои симптоми?...се зголемува брјот на пријавените пациенти со пост антиковид вакцинални симптоми во Германија во специјализираната болница само за такви пациенти.
Сега мравките (кинезите) ќе бидат затворени 24/7...ако, така им и треба кога не се дигнат против нивните монструмски мерки!
Теоретичари на заговори платени да зборуваат против медицинската наука и фармацевтската индустрија![]()
Конечно некој да каже зошто спортистите умираат како покосени. | Aleksandar Trajkov
Конечно некој да каже зошто спортистите умираат како покосени..www.facebook.com
![]()
126K views · 7.5K reactions | //PFIZER PONOVNO U SKANDALU OBMANE POTROŠAČA ! Ofenziva protiv Covid terora i pandemijskog marketinga se ulazi u novu fazu. Činjenice izlaze na vidjelo. Vrhovni sud države New York vraća na posao sve otpuštene necijepl
//PFIZER PONOVNO U SKANDALU OBMANE POTROŠAČA ! Ofenziva protiv Covid terora i pandemijskog marketinga se ulazi u novu fazu. Činjenice izlaze na vidjelo. Vrhovni sud države New York vraća na posao...fb.watch
аааааааа,така ли?Теоретичари на заговори платени да зборуваат против медицинската наука и фармацевтската индустрија![]()
аааааааа,така ли?
....а болницата што била специјализирана за третирање несакани симптоми од пост антиковид вакцинирани во Германија не постои, иако ја гледав на странскаТВ емисија?![]()
Фотомонтажа била,го викнале Дејвид Коперфилд да им направи магија со непостоечки објектаааааааа,така ли?
....а болницата што била специјализирана за третирање несакани симптоми од пост антиковид вакцинирани во Германија не постои, иако ја гледав на странскаТВ емисија?![]()
аааааааа,така ли?
...за разлика од другите советите што ги давам прво јас ги применувам, така да како единствена во затворен простор во гужва денес се уште носам заштитна маска, сите колеги се изредија еден по друг не знам колку пати за разлика од мене, а мене воопшто не ми пречи да ја носам заштитната маска 15 мин додека сум во средина каде има гужва, впрочем јас маска носев многу порано од пандемија посебно навечер ако идев пешки, а загадувањето беше енормно високо.А детската болница во Козле што била преполна, за тоа ќе си ќутиш така....
Колку деца и возрасни си го нарушија здравјето, слушајќи ги твоите совети како авторитет и искусно медицинско лице, обавезно маска...
Сеуште ли ти е ист ставот, маските спречуваат трансмисија и мора секој да носи?
„...Тим од Универзитетската болница во Марбург ги истражува долгорочните состојби предизвикани од вакцината против Ковид. Бројот на пациенти кои боледуваат од таканаречениот „PostVac синдром“ е голем и истражувањето допрва започнува. Иако СЗО официјално ја призна оваа состојба, некои лекари не ги сфаќаат сериозно оние кои тврдат чудни симптоми по вакцината. „Тие рекоа дека сум луд“, вели пациент...“Каде и со кои симптоми?