- Член од
- 10 ноември 2022
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 238
Па денес ви е роденден требаше да прекрши денот1-1 нека е , само ептен касно
Гледајте утре слики и учете![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па денес ви е роденден требаше да прекрши денот1-1 нека е , само ептен касно
Гледајте утре слики и учете![]()
Па ова како за некоја пичка што сум ја ебел прошла недела, ти денес да ми објаснуваш дека добро се ебе, боље утре да дојдевте бар ќе научевте нешто - COPY PASTE BOYS BITOLAОва е подобро од секс, мјаууууууу![]()
Па не знајте да кажите кој ден, датуми грешни пишитеПа ова како за некоја пичка што сум ја ебел прошла недела, ти денес да ми објаснуваш дека добро се ебе, боље утре да дојдевте бар ќе научевте нешто - COPY PASTE BOYS BITOLA
Па не знајте да кажите кој ден, датуми грешни пишите![]()
Следен пат кога ќе те видиме седнат ќе ти кажеме колку е саат а не како претходниот пат со главата доле мисир еден… не се прај мангуп сега! зашто тогаш оче наш во себе пееше!
Ti ke zabranish na nekoj nekade da sedne ? Aj ne vlagaj vo film mn nemoj so vakvi shvercerski potezi kako niv , ke te fatam tamu ke te fatam vamu , ima prostor i vreme i priliki kako da se dokazhuvate edni kon drugi , zasega ste 1-1 i ne krevajte sega paranoja , bevte vo sekoj grad vo Makedonija , bravo alal da im e na dechkite , eve Chkembari vozvratija na ist i kreativen nachin , shto sega lichni zakani ?Следен пат кога ќе те видиме седнат ќе ти кажеме колку е саат а не како претходниот пат со главата доле мисир еден… не се прај мангуп сега! зашто тогаш оче наш во себе пееше!
Ќе видиме времето ќе покажи, прасе, прле шо скока или нешто ради реда шо ќе се најди зависи од вас шо ви се дава курбан ама мислам ќе биди муле мало некое шо ќе го исилите да оди курбанПрасето за курбан ли е?
Сега подгрупите од внатрешноста ќе ги активираат ќе напрат сачекуша [emoji23]Ќе ја тргнеа и порано паролата ама требаше два автобуси да сменат. [emoji23]