Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е подобро од секс, мјаууууууу:kuracc::sekc:
Па ова како за некоја пичка што сум ја ебел прошла недела, ти денес да ми објаснуваш дека добро се ебе, боље утре да дојдевте бар ќе научевте нешто - COPY PASTE BOYS BITOLA

Уште еден доказ и факт дека сте навијачка група што се палат ко млади мајмуни.Крокодиливе излегоа од бара,свршуваат за акција у 00:30 за која истата у Битола во 22:30 очи ќе ни извадеа какви пички сме биле и зашто не сме ги почекале да соберат екипа и ножеви.Горан бт шепкачот за курбан збори а сеа се пали ко не знам што да е направено.
Океј е,прифаќам.Нека се случува нешто,да се размрдува Македонската тифо сцена ама уште еднаш докажавте дека сте контрадикторни и мора да учите од нас.

Иначе ако сакате убаво да честитате роденден,повелете утре.Плоштад,стадион,парк,било каде.Да ве почастиме ко што личи ;)

Па ова како за некоја пичка што сум ја ебел прошла недела, ти денес да ми објаснуваш дека добро се ебе, боље утре да дојдевте бар ќе научевте нешто - COPY PASTE BOYS BITOLA
Па не знајте да кажите кој ден, датуми грешни пишите :icon_lol:

24/7 го отекоа како не чинел потегот, ќе колеа ќе бесеа, како навечер било за на крај да го ископираат истото на полноќ и да се палат за нешто што цвикаа без престан, какви циркузанти :pos:

Еј еј еј , ај сега , нема тука зашто вака , зашто така......Интересен потег и тоа е тоа , да продолжи во ваква насока "ривалското пецкање" можат слободно да учат некои ривали од соседниве земји ......
Нема што искрено , неочекувано , тоа е тоа....
Уживајте утре цела Македонија , Поздрав.

Па не знајте да кажите кој ден, датуми грешни пишите :icon_lol:

Следен пат кога ќе те видиме седнат ќе ти кажеме колку е саат а не како претходниот пат со главата доле мисир еден… не се прај мангуп сега! зашто тогаш оче наш во себе пееше!

Наместо фала да речите прва честитка од нас добивте вие елате утре прасе ќе колиме ами поарно да не идиме пијани матуранти и стари крокодили можи да ви го заебат раоденденот не си играјте играчки, можи требаше и знамето да ви го вратиме да не се лутите [emoji23]инаку дали е без врска или со врска акцијата небитно вие почнавте сега е работата каде и кога ќе заврши!

P. S. А ти скопје не се сили многу ко ќе те начекаме ова, она ќе сте тепале некој поќе души море мочко сто пати вие барано кога сакате, колку сакате и кај сакате а не вака педерски еден да сте начекале ебаве партали па уште не се страми ќе оделе по студенски дно дна оди легни таму утре ќе врни а треба да дувате на свеќата

Следен пат кога ќе те видиме седнат ќе ти кажеме колку е саат а не како претходниот пат со главата доле мисир еден… не се прај мангуп сега! зашто тогаш оче наш во себе пееше!

Добро брат извини

Ti ke zabranish na nekoj nekade da sedne ? Aj ne vlagaj vo film mn nemoj so vakvi shvercerski potezi kako niv , ke te fatam tamu ke te fatam vamu , ima prostor i vreme i priliki kako da se dokazhuvate edni kon drugi , zasega ste 1-1 i ne krevajte sega paranoja , bevte vo sekoj grad vo Makedonija , bravo alal da im e na dechkite , eve Chkembari vozvratija na ist i kreativen nachin , shto sega lichni zakani ?
Pozdrav i do dvete guripi , od vas mozhat da uchat onie rivaline luti shto posle 2 megjusebni utakmici gi smiruvaa muftii.

Последно уредено:
Прасето за курбан ли е?
Ќе видиме времето ќе покажи, прасе, прле шо скока или нешто ради реда шо ќе се најди зависи од вас шо ви се дава курбан ама мислам ќе биди муле мало некое шо ќе го исилите да оди курбан
P. S. Гледаше ракомет?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ќе ја тргнеа и порано паролата ама требаше два автобуси да сменат. [emoji23]
Сега подгрупите од внатрешноста ќе ги активираат ќе напрат сачекуша [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom