- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 5.305
Препорака за low budget (1000-1500 мах) безжични слушалки, да бидат компатибилни со iPhone? Спорадично ќе ги користам, не мора којзнае што квалитет да се.
Ти пратив понуда на ПППрепорака за low budget (1000-1500 мах) безжични слушалки, да бидат компатибилни со iPhone? Спорадично ќе ги користам, не мора којзнае што квалитет да се.
Decki najdobar izbor pomejgu 10~13k?
Realme.9i e 10k,neptun,redmi note 11s 13k isto i redmi note11, ovoj 11s e 6/128gb drugite se 4/128
Poco m4pro,
Spored vas za do max 13k sto e momentalno bestBye?
Skeptik sum so helio procesor.... imav note9 so helio 85,uzas najgolem na svetot,!Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
dimensiti e ne e helio, moze mislis na mediatek, ovoj mi stana intetesen deka e na golem popust za taa cena ne naogas telefon so ois na predna i zadna kamera go cepkav malce vo neptun izlozen, koristi google kamera 8 gb ram, solidna brzina, jas sum na dual sim celo vreme ne trosi mnoguSkeptik sum so helio procesor.... imav note9 so helio 85,uzas najgolem na svetot,!
ne znam kako se ovie ponivive,
a ovoj + mi otskoknuva od budzet sum za 5000mah,baterija celo vreme ke bide dual sim... ne deka toa kojznae kolku ke trosi+
dali ima nekoj realme tel, da spodeli +/- iskustvo....
Aha ok, i drug mi spomna deka demensity se podobri i ne kocat kako helio., ke odam do neptun denes dago vidam..dimensiti e ne e helio, moze mislis na mediatek, ovoj mi stana intetesen deka e na golem popust za taa cena ne naogas telefon so ois na predna i zadna kamera go cepkav malce vo neptun izlozen, koristi google kamera 8 gb ram, solidna brzina, jas sum na dual sim celo vreme ne trosi mnogu
ако имаш пари , купуј и не прашувајМислење за Самсунг S22? Предности и мани нешто ова она?
Друже не знам за с21фе ама тој ајфон е 3 години стар, не дека телефонот не чини сигурно ќе работи пристојно за ајфон ама не би фрлил толку пари за “стар” телефонZdravo decki, se mislam okulu samsung s21fe i iphone 11 pro, no do sega sum nemal iphone pa bi sakal za proba da zemam 11 pro mnogu li zaostanuva od ostanatite ponovi modeli
Ima mnogu YT videa koji gi usporeduvat tie dva telefona pa pogledaj.Zdravo decki, se mislam okulu samsung s21fe i iphone 11 pro, no do sega sum nemal iphone pa bi sakal za proba da zemam 11 pro mnogu li zaostanuva od ostanatite ponovi modeli
Па да но мислам дека стар ајфон кој кошта 400-450 евра ке служи подобро од нов Шаоми, плус битна ми е камерата но ќе размислам за 12 про ама мислам дека нема многу разлики а 200 евра е поскап, сепак благодарам на советотДруже не знам за с21фе ама тој ајфон е 3 години стар, не дека телефонот не чини сигурно ќе работи пристојно за ајфон ама не би фрлил толку пари за “стар” телефон
Да имам гледано но мислам дека ајфон далеку е подобар само не држи батерија но ќе си носам power bank другото се е 10ка камера софтвер, баш некни се смееевме со еден другар шаоми телефон камера 100 мегапиксели врска нема ајфон со 12 го шиеIma mnogu YT videa koji gi usporeduvat tie dva telefona pa pogledaj.
Inace, zena mi ima iPhone 11, kupen pred pola godina i odlicen e. Kolku S21 100 eur e i poskap.
Nie nemamo problem so baterija. 12-ka e problematicna, 11 ne afaik.Да имам гледано но мислам дека ајфон далеку е подобар само не држи батерија но ќе си носам power bank другото се е 10ка камера софтвер, баш некни се смееевме со еден другар шаоми телефон камера 100 мегапиксели врска нема ајфон со 12 го шие