Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Јас ја гледав таа во групата, Норвешка го одигра најслабиот меч на првенството, башка голманката ништо не одбрани. Мислам дека добива Норвешка денес, напукани се со самодоверба после газењето на Франција а и општо се најсилен тим во женскиот ракомет.
Тоа да дека најслаба утакмица,голманите се бидени на ист процент, Франција тактички потфрли после од 45 мин се изгубија овие така ко ке начекаат бушат. Ако Данска не им ја затвори средината ќе поминат исто ама Данска е тактички добра играчки не баш нешто специјално реално незнам како дотуркаа до овде имаат падови во игра. Сума сумарум
Норвешка 1(-1,5) 1,90 најдобра опција овде

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Se sobrale 2-3 selani od bitola i ke igrale kontra na moite tipovi, bravo alal da vi e.
Epa ajde povelete ako ima takvi mazi koj mislat deka ke bidat vo plus ako igraat kontra mene, povelete ovde javno da gi postirame tiketite i da igrame na Ista uplata, jas vecer ke uplatam 500 evra na Durant plus i ke postiram tiket, vie uplatete go Durant minus na 500 evra i postirajte tiket ovde, biva ?
Ili ke ostane samo muabet celata rabota ?
Povelete igrajte kontra nikoj ne vi brani, jas ke vi davam toa sto igram i tiketi od uplata, vie igrajte kontra i da vidime kako stojat rabotite.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
само ти постирај типови овде редовно, нема потреба да си ги мериме

B

BigMac

Гостин
Se sobrale 2-3 selani od bitola i ke igrale kontra na moite tipovi, bravo alal da vi e.
Epa ajde povelete ako ima takvi mazi koj mislat deka ke bidat vo plus ako igraat kontra mene, povelete ovde javno da gi postirame tiketite i da igrame na Ista uplata, jas vecer ke uplatam 500 evra na Durant plus i ke postiram tiket, vie uplatete go Durant minus na 500 evra i postirajte tiket ovde, biva ?
Povelete igrajte kontra nikoj ne vi brani, jas ke vi davam toa sto igram i tiketi od uplata, vie igrajte kontra i da vidime kako stojat rabotite.
Не си губи нерви со тркалата батали ги ,играј си од кејф и тури им игнор на сите коментари.

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Ти беше прв кој ги нападна дечките кои уплаќаат по 20, 30 денари на тикет сељак еден. Разликата помеѓу нив и тебе е што тие уплаќаат по 20 денари на лото тикети чисто од забава, а ти уплаќаш исти такви лото тикети со еден куп пари. Нивните тикети имаат далеку повеќе сенс отколку твоите рулет тикети + - и дека тој играч морало да даде 40 поени денес.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Не форсирајте против африканските репрезентации. Сите се физички прејако спремни, плус времето им оди во полза. Светско е ќе гинат на терен, a скоро и да нема некоја послаба репрезентација шо се одвојува освен можеби Костарика.

B

BigMac

Гостин
Не форсирајте многу на голови 4+,3+ мое мислење повеќето од утакмиците ќе бидат бетон ќе се игра тврд фудбал со јака одбрана.

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Африка и Азија е тешка боранија ни време ни ништо не им помагат освен ако не се избламираат сами Европјаните и Јужноамериканциве

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ти беше прв кој ги нападна дечките кои уплаќаат по 20, 30 денари на тикет сељак еден. Разликата помеѓу нив и тебе е што тие уплаќаат по 20 денари на лото тикети чисто од забава, а ти уплаќаш исти такви лото тикети со еден куп пари. Нивните тикети имаат далеку повеќе сенс отколку твоите рулет тикети + - и дека тој играч морало да даде 40 поени денес.
Nemas zena i deca na 50 i kusur godini, samoubij se ili ako nemas hrabrost toa da go storis potpishi mi dokument jas ke te ubijam kuce edno.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Ја од Скопје сум друже, анти битола цел живот.
Автоматски споено мислење:

Али у секој случај битолчанец > сељак што си отишол од родното место и плука по својата држава и азбука.

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ја од Скопје сум друже, анти битола цел живот.
Автоматски споено мислење:

Али у секој случај битолчанец > сељак што си отишол од родното место и плука по својата држава и азбука.
Ne jadi gomna

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Nemas zena i deca na 50 i kusur godini, samoubij se ili ako nemas hrabrost toa da go storis potpishi mi dokument jas ke te ubijam kuce edno.
Имам 30 и немам жена и деца, а животот ми е одличен, така да немам потреба да размислувам суицидно. А ти продолжи со тој памет, па за некоја година ќе си го туркаш столчето во некоја шупа, ебате сељакот отепан.

Kajgana Shop

На врв Bottom