Drugar,Некој да ми кажуваше пред 5 месеци дека олку очајни ќе бидат Русите, ќе го скапев од заебавање.
Pod hitno na lekar.
Bez razlika za kogo si zoshto si.
Ama 24h ovde na Forum i shtetno be.
Odi be na vodno osvezhi se. I onaka ne ti e daleku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Drugar,Некој да ми кажуваше пред 5 месеци дека олку очајни ќе бидат Русите, ќе го скапев од заебавање.
Нема потреба ништо Русија да прави. Без гас, без струја и без греење сами ќе потпишат капитулација. Остави го ти Залужни што вика дека ќе ги избркале Русите од цела Украина.Опа еве го снегот стигнал во Украина. Тоа значи само едно, Русија влага сериозно сега пуштање сибирците со бела камуфлажа и за 24 часа се во Лвив. Значи само уште 2 недели да наштелуваат тајните оружја и сите ќе ја почуствуваат вистинската сила на Русија.
Ај уште ова, за лепо друштво у Аустралија ...
sdk.mk
Па тоа ти кажувам де, готови се и така и вака Украинците а тек сега за 2 недели кога Русите ќе почнат озбилно и ги извадат тајните оружја не знам кај ќе им биде крајот.Нема потреба ништо Русија да прави. Без гас, без струја и без греење сами ќе потпишат капитулација. Остави го ти Залужни што вика дека ќе ги избркале Русите од цела Украина.
Прегледај го приврзокот 354319
Прегледај го приврзокот 354320
Прегледај го приврзокот 354321
Еве од каде Шеки се информира.![]()
Па тоа ти кажувам де, готови се и така и вака Украинците а тек сега за 2 недели кога Русите ќе почнат озбилно и ги извадат тајните оружја не знам кај ќе им биде крајот.

Како вика Северина: "Ovo ce biti dobra noc predosjecam ", епа смени ги „dobra" со „duga i hladna“, и „noc" со "zima".Опа еве го снегот стигнал во Украина. Тоа значи само едно, Русија влага сериозно сега пуштање сибирците со бела камуфлажа и за 24 часа се во Лвив. Значи само уште 2 недели да наштелуваат тајните оружја и сите ќе ја почуствуваат вистинската сила на Русија.
Се насмеав...не се камуфлираат, туку секое утро им прпорат како циган што собира старо железо.

За плачење е работата, одамна заврши смеењето.Се насмеав...![]()