- Член од
- 14 ноември 2022
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 19
АкОд вечерва ми се смени статусот од Финален експертски преглед во Нередовна, ќе морам да однесам документи од вујко ми како доказ во рок од два месеца иначе имав интервју СОФ 29.10.2019
Иначе да се надополнам дека за жал на многу луге им давале одкази ради тоа што немале доказ за роднинска врска, тоа што вујко ми има бугарски ми било голем плус бар така ми кажа посредникот
На финална сум а ми беше нередовна.. Однесов образци од татко од две фирми и од менеДали некој добил пасош со сменета националност во обрасците М1 и М2? Прочитав за истите во коментари јуни или јули месец годинава, но нигде не најдов јасен одговор. Само за постапката како да се сменит националноста од македонска во бугарска.
Автоматски споено мислење:
Не однеле од предок м1probaa lugje ama ne uspeaa
Автоматски споено мислење:
Абе земи м1 од тебе татко ти мајка ти и сестра или брат од сите што имаат.. Не ти треба другоНемам никаква потврда од клуб, чудно ми е што мајка ми е на финална а јас сум на другиов статус а по правило она беше пред мене. Што е до мене јас ќе се обидам да најдам документи плус иако незнам дали ќе успеам