Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Dobro be mene so kur me boli dali Ronaldo saka mn poveke minutaza ili dali saka sekoja utakmica da igra ili sto ti kur znam
Junajted 10 godini e PROPADNAT i e izguben od mapata aloo
Ja za Ronaldo da mislam so kur sakal ????

Glupi ste ili trenirate?

Pred nekoj mesec so se nudese kao kurvica kaj stigne, placese ova ona sakam toa go pravdate? Ako da togas glupi ste ko kurac
Si dobi sansa i toa poveke od edna a nezasluzeno
Абе ти си правиш филмови жити се, ја еден пост не видов дека некој го оправда тоа, а и да има сосема ќе е коректно да се пише дека сме 5то место на табелата а играч со 6 златни топки не може место да фати. Збори и за тоа малку.

C

californication

Гостин
Кој сите вие алоо у каква заблуда живееш човече излези воздух да те фати, Глејзери не се Јунајтед, нив ги мразам не клубот значи ли тоа дека ти ги подржуваш Глејзери а го мразиш Роналдо? Дирекно прашање до тебе?
mori kozo glupa
da ne bea GEJZERI togas Ronaldo nemase ni da se vrate u Junajted ili ke se vratese ama posle 1 ispad ke bese izbrkan odma
kozo glupa
da imavme salam owneri ke bese druga prica
kozo
Автоматски споено мислење:

Абе ти си правиш филмови жити се, ја еден пост не видов дека некој го оправда тоа, а и да има сосема ќе е коректно да се пише дека сме 5то место на табелата а играч со 6 златни топки не може место да фати. Збори и за тоа малку.
kozo glupa

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.307
Да, да, тимот без него е машина. Затоа пред некој ден натпреварот со Фулам, лански второлигаш, ни изгледаше како да играме против Барселона 2014/15. Среќа не играше Митровиќ, па се извадивме некако. :D

Така да, да не претеруваме, на сите ни е јасно дека тимот постојано игра топло-ладно, и не е проблемот само до еден играч. Јасно ти е и тебе тоа, само не сакаш да признаеш.
Истиов Фулам кој Сити едвај го победи со гол во 95-та минута и тоа од сомнителен пенал претходното коло? Добра екипа се Фулам, џабе протнуваш вакви муабети.

За вториот дел од постот се слагам.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Колку утакмици изгледа ти со Роналдо во тимот сезонава? Искрено да кажеш...
Добро на јасно сме дека Роналдо игра катастрофално оваа сезона, исто така лани не вадеше од тешки гомна речиси цела сезона, а забравивме ок Роналдо е плачко и треба да си оди.

mori kozo glupa
da ne bea GEJZERI togas Ronaldo nemase ni da se vrate u Junajted ili ke se vratese ama posle 1 ispad ke bese izbrkan odma
kozo glupa
da imavme salam owneri ke bese druga prica
kozo

kozo glupa
Дај боже ти да заминеш од фан клубот и да не се вратиш.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Колку утакмици изгледа ти со Роналдо во тимот сезонава? Искрено да кажеш...
Јас сум металец... Која е 4та песна од Cannibal Corpse, Vile албумот?
Глуп муабет, од две причини, едно, претпоставуваш дека сум некој убацен анонимус чисто да си напишам нешто (судиш по корица), второ, никаде не зборам за неговиот перформанс.
Ја гледав со Евертон, Брентфорд, Астон Вила последната, Реал Сосиедад и Њукасл. Не ми текнува колку играше против арсенал. Со тотенхем и со Сити не играше, и тие ги гледав.
Релевантен сум за не фан на Јунајтед, или не:
Имплицитно сметаш дека има право да коментира само некој што ги гледал сите утакмици или?

Со или без него, Јунајтед смрди и е тапа и уште неколку години ќе си бидете у транзициона фаза во ваква ПЛ.

Муабетот беше дали е во право дека е третиран лошо од клубот или не.
Ако сакаш да збориме за перформансот на него индивидуално и на јунајтед како тим, може и у таа насока да разговараме, под претпоставка дека нема да обземе егото со 5тооделенски прашања и муабети.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.307
Добро на јасно сме дека Роналдо игра катастрофално оваа сезона, исто така лани не вадеше од тешки гомна речиси цела сезона, а забравивме ок Роналдо е плачко и треба да си оди.
Е па не го разбирам моментот дека МОРАЛО да игра. Човекот не може гол да погоди од 10 шанси. Јебени Фред кој не може стадион да погоди има поголем процент на реализација.

Не игра пресинг, нема link up play, не може да задржи топка. Кој нормален би го играл ваков? Не му оспорувам ништо од лани, ама сезонава нема право да бара да игра, во катастрофална форма е. Има 3 гола дадени, од кои 2 на Шериф Тираспор.

Јас сум металец... Која е 4та песна од Cannibal Corpse, Vile албумот?
Глуп муабет, од две причини, едно, претпоставуваш дека сум некој убацен анонимус (судиш по корица), второ, никаде не зборам за неговиот перформанс.
Ја гледав со Евертон, Брентфорд, Астон Вила последната, Реал Сосиедад и Њукасл.
Истото од погоре и за тебе. Ако си гледал, не знам како велиш дека мора да игра. Не мора. Ниту еден ПЛ тим кој сака висок пласман не може да си дозволи да носи играч на грб, кој не трча, особено кога ништо не враќа назад.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Така да, да не претеруваме, на сите ни е јасно дека тимот постојано игра топло-ладно, и не е проблемот само до еден играч. Јасно ти е и тебе тоа, само не сакаш да признаеш.
Па не е проблемот во еден играч, ама Роналдо ни одблиску не е решението сезонава, особено не со драмите уште не почната сезоната, па со одбивањето да влези и капак на се со интервјуто.

Кизне дали и колку сте го гледале Јунајтед сезонава, ама не делува ко да сте го.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Истиов Фулам кој Сити едвај го победи со гол во 95-та минута и тоа од сомнителен пенал претходното коло? Добра екипа се Фулам, џабе протнуваш вакви муабети.

За вториот дел од постот се слагам.
Сити имаше црвен картони 70мин

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Е па не го разбирам моментот дека МОРАЛО да игра. Човекот не може гол да погоди од 10 шанси. Јебени Фред кој не може стадион да погоди има поголем процент на реализација.

Не игра пресинг, нема link up play, не може да задржи топка. Кој нормален би го играл ваков? Не му оспорувам ништо од лани, ама сезонава нема право да бара да игра, во катастрофална форма е. Има 3 гола дадени, од кои 2 на Шериф Тираспор.

Истото од погоре и за тебе. Ако си гледал, не знам како велиш дека мора да игра. Не мора. Ниту еден ПЛ тим кој сака висок пласман не може да си дозволи да носи играч на грб, кој не трча, особено кога ништо не враќа назад.
Да Видук ама не ми беше мене тоа муабетот, Роналдо е паднат јас зборам за тоа што има право во интервјуто, освен за Тен Хаг се е вистина, нека не не боли вистината, впрочем резултатите покажуваат се

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226

Не ме сфати изгледа, мора да игра од негова гледна точка. Зошто? бидејќи колку помалку игра на свои 37/8 години, толку побрзо е до пензија и драстично ќе паѓа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Да, да, тимот без него е машина. Затоа пред некој ден натпреварот со Фулам, лански второлигаш, ни изгледаше како да играме против Барселона 2014/15. Среќа не играше Митровиќ, па се извадивме некако. :D

Кажи ми 3 утакмици оваа сезона што си ги гледал со Роналдо и без?
Немам пропуштен напревар и тимот игра 3 пати подобро без Роналдо, да играме топло-ладно и тоа е точно али имаме доса проблеми со повреди.
Иначе што се однесува за Фулам го истресе Ливерпул немаше среќе против нас и против Сити далеку е од лоша екипа играат многу подобро од пред 2 сезони.
За среќата со Митровиќ тука сме пата пата ни фалеа Ентони и Варан. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.307
Да Видук ама не ми беше мене тоа муабетот, Роналдо е паднат јас зборам за тоа што има право во интервјуто, освен за Тен Хаг се е вистина, нека не не боли вистината, впрочем резултатите покажуваат се
Ја никаде не кажав дека нема работи во интервјуто кои не се точни. Ама колку треба да бидеш безобразен, откако цело лето ке се нудиш наоколу како курва, ке те одбијат сите топ клубови ЈАВНО, и да излезеш и да кажеш, сакаат да ме набркаат од Манчестер?

Не ме сфати изгледа, мора да игра од негова гледна точка. Зошто? бидејќи колку помалку игра на свои 37/8 години, толку побрзо е до пензија и драстично ќе паѓа.
Човекот е веќе за во пензија, само нему не му доаѓа до мозокот и не сака да ја прифати реалноста. Ке видиме кој ке му биде наредниот клуб.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Ништо не бива од Манчестер и оваа сезона тоа е јасно, со ветрушки фудбалери и ова е многу. Освен Ериксен и Мартинез, ниеден не заслужува преодна оцена, ама пак и со нив никогаш ни блиску и до мики маус куп нема шанси.
Де геа исто му е една од подобрите сезони, Варан кога е фит исто така е незаменлив, Каземиро е се подобар во секој натпревар.
За другите зависи какво им е расположението али има напредок од претходната сезона и тоа значително, толку му дозволија на Тен хаг да имаше повеќе тренсфери верувам и подобро ќе покажеше.
ПС за поголемиот дел од играчите и јас не сум сигурен дали ќе дојдат до ниво да освојат нешто со Оле играа 5 финалиња и се вратија со празни раце.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ја никаде не кажав дека нема работи во интервјуто кои не се точни. Ама колку треба да бидеш безобразен, откако цело лето ке се нудиш наоколу како курва, ке те одбијат сите топ клубови ЈАВНО, и да излезеш и да кажеш, сакаат да ме набркаат од Манчестер?

Човекот е веќе за во пензија, само нему не му доаѓа до мозокот и не сака да ја прифати реалноста. Ке видиме кој ке му биде наредниот клуб.
Глеј ние многу работи не ни знаеме, процесираме се што ни се сервира, а ние одлучуваме што да веруваме, искрено не ми е мене Роналдо фејворит, ама јас поштувам што излезе и си ја кажа неговата приказна, при тоа кажа факти што се непобитни, работите за Тен Хаг не ми се допаднаа а друго се беше кажано на место , многу ќе сме факт ап ако отиде Арсенал или друг тим и почне да решета, оти Роналдо е тоа не е Шумуликоски, и фактички тоа е нешто што знам како ќе се одвива, многу што сега плукаат ќе викаат дека не требало вака, впрочем како е во клубот така е и во фан клубов, сите капетани а бродот потонал...

Kajgana Shop

На врв Bottom