Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Jas ja fativ kec :pos: Bruklin dno ke dopre od ispukani vo glavata igraci, a kvalitet imaat.
Автоматски споено мислење:

Od suspenzijata na Irving pominaa 6 utakmici, site 6 utakmici Durant e vo minus a jas redovno go igram plus.
Bi mu ja presekol glavata so skalper.
Na so granica go igrase? Sportlajf bese 30.5, prefrlil za pola kos.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Jas ja fativ kec :pos: Bruklin dno ke dopre od ispukani vo glavata igraci, a kvalitet imaat.

Na so granica go igrase? Sportlajf bese 30.5, prefrlil za pola kos.
30.5, go dade konecno, postot go pisav na poluvreme imase samo 8 poeni ne veruvav deka ke go dade

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Filadelfija naredna utakmica igraat duri posle 6 dena... protiv Baks... Mora da se isposhtova na pojak vlog Embiid +

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.756
Поени од реакции
4.705
Vecer isto taka Durant ke ide over, odnosno sigurno 30+ kosa ke stavi, Sakramento se ran en gan ekipa, baska moze da se igra dubl so Sabonis.. Nema koj kaj Sakramento, ili Sabonis ili Fox idat over sekoja tekma..

P.s moze Fox da se lupne + zs mu e 23,5 granica sega gledam..

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Ne gledate od vcera NBA, Durant ne dava po 50 samo zatoa sto e udvoen sekoja utakmica otkako e suspendiran Irving, po moe mn polesno e da si go igrate na asistencii. Sekako KD ke si ima po 25 poena ama sekoja da dava po 32 33 malku potesko.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ne gledate od vcera NBA, Durant ne dava po 50 samo zatoa sto e udvoen sekoja utakmica otkako e suspendiran Irving, po moe mn polesno e da si go igrate na asistencii. Sekako KD ke si ima po 25 poena ama sekoja da dava po 32 33 malku potesko.
Otkako e suspendiran Irving 3 utakmici bea blowout, Durant ne igrase vo 4/4 ili igrase samo po 2-3 minuti.

Kajgana Shop

На врв Bottom