head
ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Долби е аудиото на MTV LIVE HD и на HBO каналите , сега проверив [emoji106]Сега нема ниеден канал со dolby. А имаше. Катастрофа
Sent from my phone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Долби е аудиото на MTV LIVE HD и на HBO каналите , сега проверив [emoji106]Сега нема ниеден канал со dolby. А имаше. Катастрофа
A kako toa?Две години го имам телевизоров, а не знаев дека целосно преку неговото далечинско можам сите опции да од макств да ги користам. Дури и подобро од макств![]()
Ај објасни како и каков телевизор имаш?Две години го имам телевизоров, а не знаев дека целосно преку неговото далечинско можам сите опции да од макств да ги користам. Дури и подобро од макств![]()
Две години го имам телевизоров, а не знаев дека целосно преку неговото далечинско можам сите опции да од макств да ги користам. Дури и подобро од макств![]()
Sony kd-65xh8096Ај објасни како и каков телевизор имаш?
Pa go resetirav tv-to, i za prv pat mu rekov on da me vodi u konfiguriranje. Do sega sum preskoknuval, sum odel racno na mreza biram wifi, google account i tolku. A sega mi rece aj kazi na mobilen "ok google set up my new device", i sam se mi napravi. Samo me prasa koja zemja sum, mu rekov anglia, i posle mi ponudi angliski operatori, jas mu rekov nieden od tie, pa mi rece pisi nekolku bukvi od operatorot. Pisav telekom i mi iskocija mk crna gora srbija... Odbrav mk i samo mi pobara da promenam kanal. Tolku. Stvarno e cool, mnogu podobro otkolku ona na maxtvA kako toa?

И се ли може да се прави како на MaxTV?Pa go resetirav tv-to, i za prv pat mu rekov on da me vodi u konfiguriranje. Do sega sum preskoknuval, sum odel racno na mreza biram wifi, google account i tolku. A sega mi rece aj kazi na mobilen "ok google set up my new device", i sam se mi napravi. Samo me prasa koja zemja sum, mu rekov anglia, i posle mi ponudi angliski operatori, jas mu rekov nieden od tie, pa mi rece pisi nekolku bukvi od operatorot. Pisav telekom i mi iskocija mk crna gora srbija... Odbrav mk i samo mi pobara da promenam kanal. Tolku. Stvarno e cool, mnogu podobro otkolku ona na maxtv
Дали мора да ти биде ресиверот МaxTV вклучен или оваа опција е во самиот телевизор нешто? Не разбирам како ова функционира.Bukvalno se, site opcii gi ima
Мене ми беше вклучен, но можеби и сам ќе го упали, бидејќи се пали / гаси е преку телевизоротДали мора да ти биде ресиверот МaxTV вклучен или оваа опција е во самиот телевизор нешто? Не разбирам како ова функционира.
Па веројатно фабрички има mappings за веќе постоечките оператори од цел свет самиот телевизор, така да ништо посебно не прави. Едино не знам утре ако излезе некој нов провајдер со нов рисивер, тој нема да биде препознаен. Се додека не дојде нов апдејт со нов mapping за новиот рисиверДали мора да ти биде ресиверот МaxTV вклучен или оваа опција е во самиот телевизор нешто? Не разбирам како ова функционира.