binance ne isplakja sredstva na makedonski smetki samo na stranski.Napraviv isplata na moja smetka od binance
binance ne isplakja sredstva na makedonski smetki samo na stranski.Napraviv isplata na moja smetka od binance
Еве да речеме дека си направил "Видроу" и сега сакаш да идеш до УЈП да пријавиш и да платиш данок ?Napraviv isplata na moja smetka od binance
ne se sekiraj tuka sme, ke vlezes pak ti, hrabar decko siКрвави 24 часа. За жал последната позиција од btc down ја затворив вчера во 17:03. Изгубив потенцијална добивка од 60% на таа позиција за помалку од 24 часа. Штета, многу послатко ќе ми беше терањето сеир на темава. Вака кисело е чувството.
Ништо страшно, таман ќе научиш дека секогаш кога се случува нешто во САД мора да си ектремно претпазлив (собир на ФЕД, избори, политичка криза и сл.).Крвави 24 часа. За жал последната позиција од btc down ја затворив вчера во 17:03. Изгубив потенцијална добивка од 60% на таа позиција за помалку од 24 часа. Штета, многу послатко ќе ми беше терањето сеир на темава. Вака кисело е чувството.
Сеа е моментот да се направи алтернативна берза. Она права, дисперзирана, нерегулирана, ама водена од чесни луѓе. Светско, а наше. With blackjack and hookers.
plus go imame covekot...Сеа е моментот да се направи алтернативна берза. Она права, дисперзирана, нерегулирана, ама водена од чесни луѓе. Светско, а наше. With blackjack and hookers.
Чесни Кадри имаме во ДУИ, треба да се обратиме за да ни оформат тим, тоа е успешна фирма со докажан квалитет и прогрес.Сеа е моментот да се направи алтернативна берза. Она права, дисперзирана, нерегулирана, ама водена од чесни луѓе. Светско, а наше. With blackjack and hookers.
IQ 33 ќе го туриме за продавач, заедно со другарот Николче ќе го продадат без око да им трепне.“Hopefully this can bring some amount of transparency, trust, and governance to them. Ultimately hopefully it can be better for customers.”
LOL
Автоматски споено мислење:
plus go imame covekot...
bivshi premier, cesen, ne laze, ne krade, resava teski problemi i najbitno
Прегледај го приврзокот 353049
da se vidime, da praime muabet za nesto ubavo?Чесни Кадри имаме во ДУИ, треба да се обратиме за да ни оформат тим, тоа е успешна фирма со докажан квалитет и прогрес.
IQ 33 ќе го туриме за продавач, заедно со другарот Николче ќе го продадат без око да им трепне.
А ете го и Лајонес паѓа, таман ќе може да им го лапнеме кадарот да работи за нас, и така тие работат за љубов не за пари
bratstvo edinstvo, volume 3decki ova moze i "uspee"... ako gi uklucime i veleshani da ispinuvaat edna marketing kampanja plus iq33 zaedno so "cesnite kadri" od dui i tehnicka podrska od kopacite od gtc ne berza cel market moze da kreirame... odma i digi valuta da izvadime... 1 LAZHNIK = 1 BTC za start.
laznik - eden koin za sitebratstvo edinstvo, volume 3