Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Napraviv isplata na moja smetka od binance
Еве да речеме дека си направил "Видроу" и сега сакаш да идеш до УЈП да пријавиш и да платиш данок ? :)

Здраво на сите, темава неккао слабо оди последниве месеци.

Гледам cloud mining понуди, ама се што проќитав до сега за било кој сајт и да го најдам е дека е обична измама.

Има ли некој искуство со ова нешто, некој кој навистина успеал да биде исплатен за својата инвестиција?

Второ прашање, дали некој инвестирал во лендинг и колку е тоа сигурно?

Трето прашање, на кои валути е нај исплатливо да се прави earn ? Ставив нешто ситно на крипто.ком на авах пред скоро 3 месеца чисто за да пробам како оди и дали е сигурно при ваѓање на парите.

Крвави 24 часа. За жал последната позиција од btc down ја затворив вчера во 17:03. Изгубив потенцијална добивка од 60% на таа позиција за помалку од 24 часа. Штета, многу послатко ќе ми беше терањето сеир на темава. Вака кисело е чувството.

Крвави 24 часа. За жал последната позиција од btc down ја затворив вчера во 17:03. Изгубив потенцијална добивка од 60% на таа позиција за помалку од 24 часа. Штета, многу послатко ќе ми беше терањето сеир на темава. Вака кисело е чувството.

ne se sekiraj tuka sme, ke vlezes pak ti, hrabar decko si :icon_mrgr:

Ништо страшно, таман ќе научиш дека секогаш кога се случува нешто во САД мора да си ектремно претпазлив (собир на ФЕД, избори, политичка криза и сл.).

Сеа е моментот да се направи алтернативна берза. Она права, дисперзирана, нерегулирана, ама водена од чесни луѓе. Светско, а наше. With blackjack and hookers. :D

“Hopefully this can bring some amount of transparency, trust, and governance to them. Ultimately hopefully it can be better for customers.”

LOL
Автоматски споено мислење:

Сеа е моментот да се направи алтернативна берза. Она права, дисперзирана, нерегулирана, ама водена од чесни луѓе. Светско, а наше. With blackjack and hookers. :D

plus go imame covekot...

bivshi premier, cesen, ne laze, ne krade, resava teski problemi i najbitno

1668246916297.png

Чесни Кадри имаме во ДУИ, треба да се обратиме за да ни оформат тим, тоа е успешна фирма со докажан квалитет и прогрес.
“Hopefully this can bring some amount of transparency, trust, and governance to them. Ultimately hopefully it can be better for customers.”

LOL
Автоматски споено мислење:

plus go imame covekot...

bivshi premier, cesen, ne laze, ne krade, resava teski problemi i najbitno

Прегледај го приврзокот 353049
IQ 33 ќе го туриме за продавач, заедно со другарот Николче ќе го продадат без око да им трепне.
А ете го и Лајонес паѓа, таман ќе може да им го лапнеме кадарот да работи за нас, и така тие работат за љубов не за пари :D

Чесни Кадри имаме во ДУИ, треба да се обратиме за да ни оформат тим, тоа е успешна фирма со докажан квалитет и прогрес.

IQ 33 ќе го туриме за продавач, заедно со другарот Николче ќе го продадат без око да им трепне.
А ете го и Лајонес паѓа, таман ќе може да им го лапнеме кадарот да работи за нас, и така тие работат за љубов не за пари :D
da se vidime, da praime muabet za nesto ubavo? :love: :pos:

decki ova moze i "uspee"... ako gi uklucime i veleshani da ispinuvaat edna marketing kampanja plus iq33 zaedno so "cesnite kadri" od dui i tehnicka podrska od kopacite od gtc ne berza cel market moze da kreirame... odma i digi valuta da izvadime... 1 LAZHNIK = 1 BTC za start.

1668249223189.png

decki ova moze i "uspee"... ako gi uklucime i veleshani da ispinuvaat edna marketing kampanja plus iq33 zaedno so "cesnite kadri" od dui i tehnicka podrska od kopacite od gtc ne berza cel market moze da kreirame... odma i digi valuta da izvadime... 1 LAZHNIK = 1 BTC za start.
bratstvo edinstvo, volume 3 :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom