Фото натпревар # 287 - тема: дел од… ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

гласам

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
So se razocara tolku od mene, ete staviv slika i to specijalno ater za tebe. Demek neznaev i nemozev samo rtkata da ja slikam ko tebe i doticnata.
A i kjutis ko picka na vakvi nepravdi :(
Владе, твоето дело е од концептуална природа, буди јака емотивна реакција и е пред времето. Штета што не го запази рокот, мене концептуалата ми е омилена, посебно дадаизмот а ти Владе си неоткриен бисер во веќе јако сатурираната медиокритетна понуда.

Да појаснам, друго такво јако концептуално дело е " Лежерниот читач " на Дамби, умешно играјќи се со чувствата на воук демократите носејќи нацистички бренд на бермуди сето тоа суприлно спакувано во зелено.

леле владе опрости ми, стварно, во право беше, се извинувам. да ја ставам и твојата фотка:?

Автоматски споено мислење:

Прво си помислив "А бе да не се гласав сам себе по грешка?" Сепак @kano и @Agda Beata фала за гласовите (y)

Последно уредено:
Знам дека ариевците се со бел тен ама не ги замислував дека до толку се анемични :icon_mrgr:
Ако се работи за мојата слика(т.е. нозе) веќе пишав дека сликата е скрин шут од видео , а и осветленоста од прозорот си даде придонес.

далеку сум од анемичен..... :vozbud:

Ако се работи за мојата слика(т.е. нозе) веќе пишав дека сликата е скрин шут од видео , а и осветленоста од прозорот си даде придонес.

далеку сум од анемичен..... :vozbud:
...признај дека не се твои стапалата:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom