Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imate li preporuku za listu da se gleda Svetsko prvenstvo u fudbalu sa stabilnim strimom? Prihvatam i placenu listu.

Само во Македонија тоа може да се гледа, обично хд е тоа 1280x720. Може да се симне стримот но само привремено, ако исклучиш и повторно го вклучиш истиот стрим, не работи. Нема логика да се симува стримот кога го имаш на сајтот. Инаку интересно е сликата касни на сајтот, стримот оди побргу :).
500.png

Само во Македонија тоа може да се гледа, обично хд е тоа 1280x720. Може да се симне стримот но само привремено, ако исклучиш и повторно го вклучиш истиот стрим, не работи. Нема логика да се симува стримот кога го имаш на сајтот. Инаку интересно е сликата касни на сајтот, стримот оди побргу :).
Прегледај го приврзокот 352438
линк за внесување на VLC?

http debugger pro probao sam da instaliram na win 7 al ne ide...
Jel ima neko to inastalirano na win 7?

Последно уредено:
линк за внесување на VLC?
Џабе ти е линкот т.е адресата од стимот, едноставно нема да ти работи или ако сега ти го поститрам стримот кај тебе или на сите нема да им работи.
Мораш сам го симнеш и истиот момент во влц. Кога ќе го исклучиш влц плеерот и повторно адресата од стримот НЕМА да работи, мора одново да се симнува адресата од стримот, разбираш :).
http debugger pro probao sam da instaliram na win 7 al ne ide...
Jel ima keno to inastalirano na win 7?
Кај мене на вин10 работи, не би требало да има причина да не работи на седмица освен претпоставувам некое од оние заебанции како windows net framework.

hahahaha ma nije pitao u kojem se playeru mogu gledati macovi. ako to nezna nebi ni bio tu,
pitao je za određeni server a ta neide tako.
Upravo tako, za ovaj server da se pusti u playeru neophodna su i dodatna podešavanja, pa sam pitao koja ako neko zna i može da pomogne.
Hvala Zlata2 što me je bar donekle usmerio/la!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom