- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.259
- Поени од реакции
- 3.006
Во тестерски мод? DeltaT колку има, 2C?Eve amberot i na 150w moze, i toa so xx cadovi si tera....
Јас сум на форумов член веќе 4 години од 2018... от тогаш те памтам со истиве фори, ќе се уклучиш да се испофалиш со слика-две и кога ќе те прашаат за COP или видео да направиш одма немаш време многу работиш немаш нерви кој ќе снима вао вао...Druze, slusaj/citaj vaka, ne me zamaraj so bezvredni raboti, eden den sloboden jas ke sum staval meraci/ne 1 tuku 2 pa brzina izduv... bla/bla....
Ti citas gledas deka klimata od 00 do sega 14, 30h,potrosila 3,3kwh podeligi so 14casa,i ke vidis prosek temperaturata ja gledas 23° i neme davi veke, ne pisuvav namerno bidejki kako i site ostanati vo Mk, za vlakno ke se fajkate, a nemam ni vreme ni nervi,
Sakas od evn ke ti pustam ovaa god, kolku sum plajkal pa presmetaj si kop/mop/op i sto sakas dr, Ok?
И пак цела вречер ќе ја преседиш расправаќи се на форумов.
Дан ти забегва амберотsteta sto kaj mene sp3s otkaza, pa morav so smart plug, i nemam ovaa kriva da ja vidi ama eve ja kaj @Strelec toa e toa istata e ...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Тоа sp3s до 3.5kw потрошувач крепи...
Ја ги имам 5 парчина веќе 3 години... сите си се океј.
Зошто да те нервира.me nervira sto tvrdat vo januari so 200w im bilo +22 i bilo pretoplo odlicno, po kratki rakavi se setale niz doma mislam na ovie so ovie japonskiTe
Не може преку ден ако е сочнево и доволно топло за да се седи на тераса ама внатре сепак климата за да оджува троши 200w со ниска модулација.
Дека Грее во такви ситуации работат он-офф 15 минути дувни па изгаси 3 саата.
Да ми ти е алал!Nas ne interesira COP,ostaj ti kolku si potrosil.Ralzicni prostori pogresni sliki.
Уште да се докажуваше модулацијата со слики.Modulacijata so godini ja pljukavte na Gree baravte niska modulacija ete i nea ja dobivte, pokazano dokazano so sliki.
E sea modulacijava na Gree ispagja podobra i od onaa na Mitsubishi![]()
DeltaT шо беше то?