Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Да побараш малце и на фемили се копирани работата во песните е да возе песната и да се слуша текстот да има ефект и да крева адреналин
Ако побараш малце ќе видиш дека песните на ФА ги имаат копирано групи од Босна и Словачка/Чешка. 10 ти на песни се оргинал со свој ритам и текст, има и песни со ритам од македонската естрада но немаат копирано никого.

Овој Горан БТ одлепил тотално ..

Вика може вие Комити 500 да бидете ние 50 и пак ке ве прегазиме:pos:
Многу гледаш полски фајт излеа хаха ..

Што ке прегазите бе , во Кавадарци на неутрален терен на ракомет ви доаѓаме 300 луѓе а вие со Лозари 500 + ..имавте тогаш добра шанса по што бројчано бевте појаки и пак ништо не се обидовте ...

Ова ти е јака провокација и чаталење , во моментов Комити со оваа организација има екипа да ви влеземе 100 души а вие како што одите 10-15 души некаде да ве начекаме може масакар да ви направиме па ке пишуваш тука после 100 vs 15 педерски ова она , не биди смешен глеј што пишуваш ..
Nikogas nemaat ckembari napraeno nesto osven da zemat zname od covek so zena i dete!!!
Автоматски споено мислење:

ISKRTAN GRAFIT NA KOMITI DRACEVO USTE EDMAS SE POKAZAA KOZARITE I NIVNIOT ULTRAS KODEKS.
Screenshot_20221106-180243_Facebook.jpgScreenshot_20221106-180251_Facebook.jpg

Последно уредено:
Ако побараш малце ќе видиш дека песните на ФА ги имаат копирано групи од Босна и Словачка/Чешка. 10 ти на песни се оргинал со свој ритам и текст, има и песни со ритам од македонската естрада но немаат копирано никого.

Јас ќе ти најдам аргетински клипови што имаа земено неколку ритами од нив ;)

Еееее Мзтттт срцево мое чука за тебе
Каде си ти тамо сум и јааас

Последно уредено:
Јас ќе ти најдам аргетински клипови што имаа земено неколку ритами од нив ;)

Еееее Мзтттт срцево мое чука за тебе
Каде си ти тамо сум и јааас
Песнава не е од новата генерација песни, ова е од типот дале дале постари песни кога се препејувале.

Се думав дали вреди да пишам или не оти некој месец нема да бидам активен на трибина а сите ние 10 ичи 20 шо сме на трибина гледам отворија профили и има шо да кажат нема потреба од мене но пак како по искусен не можев да се воздржам и некој работи да не ги кажам и пишам иако без интерпукциски знаци
Прво не можи бе вие од скопје да се споредувате со нас вие и ние имавме мака од гоца бркот и решеија да не уништат сите НГ и за жал успеаја кај некој групи пример фа кумани мајмуни итн... На тие маки тогаш и сега останавме само ние и комити со успони и падови но шо е разликата репресијата кај нас продолжи од сите страни полиција судој партии бугари мафијаши управи јавност итн да не речам со казни уцени и закани а кај вас нема ниту една казна ќе почниме од лани на ракомет во Битола на претрес со шипки и ножој плаќење бакљи во салонот па о тепачка со обезбедувањето ај шо немате казна дури вое се жалевте на обезбедувањето да збораме за на ракомет во Кавадарци напад на џандар со обична публика при влез на врата и горење на кучето со бакља пак ништо на кошарка во Јане прорив мзт со уплачи глушости и камења пак ништо да збораме за пиротехника на секој натпревар никаква казна за комити а кај нас казна за палење бакљи на тренинг и на ракомет меѓу Пелистер 1 и Пелистер2 си фативте луѓе во мвр не се прајте улај плус пиротехниката ви ја купваат нема теоретски шанси толку да се пали од само финасирање плус превоз или нешто горе споменаа за џандарите дека некој од лозари се криел зад нив па заборајвте бе дечки дека вие сте единствената НГ шо играше фудбал со џандарите за помирување заборајвте дека воџите ви шетаа со значки од дбк и плачеја се молеја да не бидат тепани во Битола оти се седма управа и дека се службено па дека се дел од клубот па сега мрсите тука муда да ве потесат дека лани оломнани ко се сликавте со привезоци пред стадион во Битола и стикери за после еден ко беше начекан беше убаказен а другарите негови тројца избегаа го оставија на цедило и се туркаа на службен влез да спасат глава од кој едниот глуми воџа на војводи треба да збораме дека бошко со десет души парче ве напрај абе деца ужицајте во моментот дури пак не му паднитр во очи на власта не 150 не 250 еден нема да останите пак само тие 20 будали ќе бидат овие сега шо се за не ескурзии не ми кажвакте за навивачи па од Велес од ваму од таму а ние како Чкембари цела Македонија ја шетаме 10 души и никаде ни трага ни глас од тие фамозни подгрупи сите не се од тука сакате за збораме за кодекси рековме без оружје идите со шипки палки Битола се фалите дека на зелено бел еден сте нападналр и не сте зеле мајца ги ѓибате овие од дуи за коцката а никој не кажавте како ја зедовте со кој значки и пиштоли сакате за кодекси на првото по серозно гпстување во Будумпешта или Букурешт лај беше ви го скинаа и зедоја(пола) ударното знаме за сендвичите на михајло и пивото за воџите од топана и знамињата по ви ги носеја албанците дај бе деца не сме ние од вчера можи децата да ги лажите на форумот мадиња за бубрези да продавате со една полусезона па кажете за поделбата вмро сдс ба лојал фанс и другите на башка трибини за шо сакате да прајме муабети за чичко дончо шо ве спаси како клуб за фузијата рокадата за опростените борчој за дека до вчера во факинг кале игравте за комета ѓорче и зелено жолти транспаренти за сега шо не знајте кој вие газда шо немате стадион матичен и терен за школата абе да ти пукни пичната жила се собраа некое гостовање тро бројка сега број еден на охрид на ракомет во супер купот дечурлана пораз па сега приоритет фудбалот ај ќе видиме до кога ќе изгубите една две ќе прајме муабет број еден
За скопје шо треба да збораме кој дојде ви се помоча последно навивачите на паок претходно пољаците то зборам за сега ко сте најјаки во зенито а тука приказни голем град метропола ај така нека биди ама во фудбал бе деца само еден клуб е вардар оти ѓорче нема навивачи се стопија со браќата и дел со цпб ама сега сите се претходница на браќата работнички нема навивачи значи пола скопје по автоматизам мислам на македонскиот дел треба да биди само за вардар не пти ве сакаат нема друг клуб треба да се потсеќам за свадбарот за омер ко ве шамареше за денис бе ве бркаше шо да прајме муабет сега сте имале бројка бр 1 а ниту еднаш не дојдовте да се судрите со нас на било кој меутрален терен деца бе убо ви рекоја погоре со првите ќотеци казни репресии шо ќе останите не трибина ќе прајме муабет а вие другите продолжете си на форумот оти многу поминале ама малку останале!
За крај не 150 не 200 да бидите и 500 да бидите ние тие шо треба само 50 да бидиме ќе ве згазиме толку само ќе ви кажам со стомаци со тетоважи стари дебели ќе ве вратиме прво одделение па макар и на Локомотива и на ваш терен така да си знајте оти ние ко одевме и ќе одиме по 10-15 души на сите ризични гостувања вие по автобуси јадевте ќотек за за на ракомет не ми се ни прај муабет не постоите до плејофф за тоа оладете и држете си ги за пријатели тие од полиција шо ве штитат како бели мечки ама еднаш некаде ќе се прецените е тогаш ќе платите за се досега а до тогаш кревајте кореографија за скопје2014 и гласајте на избори да ви го избришат борчот оти џабе први на крај нема лиценца и ќе одите курбан како лани [emoji6]
Се одјавувам од темата три месеци
P. S. Браво за ајдуци, фа, цпб, рибари, мајмуни пакари, фаламга6, војводи и Лозари се надевам ќе се активираат гемиџи, фантоми, кумани и другите групи без разлика на бројката оти не се во квантитет треба и квалитет со срце работа и пожртвуваност другото само ќе си дојди
Муабетот "Ние сме најсилни со стомаци и тетоважи" ве донесе до ова дно. Во секоја нормална група, вашата прва екипа се вика - стара гарда, само вие ги викате "крокодили". Кое тепање, кои глупости...15 луѓе сте бе со по сто кила. Да дојде до фајт или некое бркање, пола ќе ви умрат одма од притисок и замастени јетри. Нема ни да стигнат да изедат ќотек. 45 години ви е просек на трибина бе друже. Наместо што трескаш тука глупости дека некој бакљи купувал на Комити, или дека со МВР сме поврзани, организирај населби, јавувај се по луѓе, НАПРАВИ НЕШТО за групата. Доста глумите пензионирани кафанџии. Се гледа и дека Лозари не ве ебат два посто. И они се свесни со какви абдали се фатиле на оро. И дај прекини со муабетот колку луѓе има во Скопје. Не знам како не ти се повраќа веќе. Излези на улица кога не е викенд и ќе разбереш дека цела Битола е во Скопје. Скопје е пренаселено со луѓе од други градови. Така да, не се брукај веќе со такви небулози. Соберете си се таму, дајте им на децата простор и повлечете си се дур има време и надеж за вашата група.

15 луѓе сте бе со по сто кила. Да дојде до фајт или некое бркање, пола ќе ви умрат одма од притисок и замастени јетри. Нема ни да стигнат да изедат ќотек. 45 години ви е просек на трибина бе друже.
Мислам, мислам и никако не ми текнува кои се тие 15 души по 100кг 45 годишни Чкембари. Дај сличе жити се, не 15 луѓе, 2-ца да се по 100кг. Горан на тие шо мисли сите се "шланг" :) . Доста тупите вакви такви онакви, кај нас веќе 2/3 сезони си се бригадерите носители на организација со нормално помош кога им е потребно искуство.
За нецел медец е вториот меѓусебен овосезонски дуел. За мега гигантска група ко комити една забрана за гостовање кај група шо е нула нема да е проблем. Првиот дуел вие знајте како заврши. Пред почеток на сезона ваква-таква крпа загубивте(немојте ко ференцварош и вие од татко со дете, никој не го интеррсира кој го брани знамето,трофеј е трофеј). Ајде, помина викендов, за 5 дена нова анализа.

Муабетот "Ние сме најсилни со стомаци и тетоважи" ве донесе до ова дно. Во секоја нормална група, вашата прва екипа се вика - стара гарда, само вие ги викате "крокодили". Кое тепање, кои глупости...15 луѓе сте бе со по сто кила. Да дојде до фајт или некое бркање, пола ќе ви умрат одма од притисок и замастени јетри. Нема ни да стигнат да изедат ќотек. 45 години ви е просек на трибина бе друже. Наместо што трескаш тука глупости дека некој бакљи купувал на Комити, или дека со МВР сме поврзани, организирај населби, јавувај се по луѓе, НАПРАВИ НЕШТО за групата. Доста глумите пензионирани кафанџии. Се гледа и дека Лозари не ве ебат два посто. И они се свесни со какви абдали се фатиле на оро. И дај прекини со муабетот колку луѓе има во Скопје. Не знам како не ти се повраќа веќе. Излези на улица кога не е викенд и ќе разбереш дека цела Битола е во Скопје. Скопје е пренаселено со луѓе од други градови. Така да, не се брукај веќе со такви небулози. Соберете си се таму, дајте им на децата простор и повлечете си се дур има време и надеж за вашата група.
Del od komentarot ti e okej, ama prviot del ne ti drzi voda.
Ne pagjaj na isto nivo i ne se sporedvaj.
Samo kaj nas na 25 godini si penzioner navijac.
Ckembari drzat mozda najdobra starosna granica vo Makedonija, to e za pocit, a sekogas imale i dobra ekipa.
Kako so kaza i ti, fakt e deka mu falat novi decki.

Првиот дуел вие знајте како заврши. Пред почеток на сезона ваква-таква крпа загубивте(немојте ко ференцварош и вие од татко со дете, никој не го интеррсира кој го брани знамето,трофеј е трофеј).
После ова било кое реплицирање и споредба со вас би било наш срам само. Според вашиве пишувања се гледа колку сте ниско паднати и на какви работи се радувате. Ама ајде да не ви ја одземаме радоста, само вакви нешта ве држат во живот.

Мислам, мислам и никако не ми текнува кои се тие 15 души по 100кг 45 годишни Чкембари. Дај сличе жити се, не 15 луѓе, 2-ца да се по 100кг. Горан на тие шо мисли сите се "шланг" :) . Доста тупите вакви такви онакви, кај нас веќе 2/3 сезони си се бригадерите носители на организација со нормално помош кога им е потребно искуство.
За нецел медец е вториот меѓусебен овосезонски дуел. За мега гигантска група ко комити една забрана за гостовање кај група шо е нула нема да е проблем. Првиот дуел вие знајте како заврши. Пред почеток на сезона ваква-таква крпа загубивте(немојте ко ференцварош и вие од татко со дете, никој не го интеррсира кој го брани знамето,трофеј е трофеј). Ајде, помина викендов, за 5 дена нова анализа.
Е за ова ти зборам :) Гледаш како од нервоза се пецате и само подлабоко тонете. Од опасните крокодили, сега отидовме на "паднатото" знаме на Комити. Веќе жими се ми е жал да ве коментирам....Пак ќе кажам, браво за старциве од кај вас што влечат се уште. Ама дај бидете озбилни. Не сте од вчера. Знаете како функционира група. Друже, 18 кореографии само минатата сезона направивме. Оваа година речиси сите се на платно цртани. Баклијади, димнијади на секој натпревар. Просек на луѓе дома е 250-300, а на гости 150 до 200. Сега со Воска буквално имаше 500 луѓе. Пази, играме факинг ВМФЛ, а групата до пред две години беше во претешка ситуација. Ама некои дечки, наместо да пишуваат дека се крокодили и дека имаат тетоважи, засукаа ракави, превземаа одговорност и буквално ја донесоа групата на врвот во најтешките услови. Преку 60 графити на ударни места за година дена направени. Фото и видео извештаи од сите натпревари. Маркетинг акции, герила најави за секој натпревар. Пример сега за во Виница. Сабота од 13:00ч во Виница јеботе, а пак отидовме 160 луѓе. И не го разбирам Интегрален како очекувал повеќе. Сабота е работен ден, башка Виница...ниту ривали, ниту дерби натпревар, ниту противничка екипа. Дај да бидеме објективни. Не сакам да наведувам повеќе наши акции и слично бидејќи се е тоа на крајот спорадично. Луѓето доаѓаат заради сплотеноста која владее на трибината. Па видете го навивањето и дружбата на видеата.Тврдам дека никогаш во историјата на Комити не било вака. Буквално, секој за секого скока и се бори. Секој секого почитува и конечно се створи здраво јадро кое функционира беспрекорно. Го пишувам ова, не за да буцкам и провоцирам, туку за да поттикнам активност кај сите групи.

Е за ова ти зборам :) Гледаш како од нервоза се пецате и само подлабоко тонете. Од опасните крокодили, сега отидовме на "паднатото" знаме на Комити. Веќе жими се ми е жал да ве коментирам....Пак ќе кажам, браво за старциве од кај вас што влечат се уште. Ама дај бидете озбилни. Не сте од вчера. Знаете како функционира група. Друже, 18 кореографии само минатата сезона направивме. Оваа година речиси сите се на платно цртани. Баклијади, димнијади на секој натпревар. Просек на луѓе дома е 250-300, а на гости 150 до 200. Сега со Воска буквално имаше 500 луѓе. Пази, играме факинг ВМФЛ, а групата до пред две години беше во претешка ситуација. Ама некои дечки, наместо да пишуваат дека се крокодили и дека имаат тетоважи, засукаа ракави, превземаа одговорност и буквално ја донесоа групата на врвот во најтешките услови. Преку 60 графити на ударни места за година дена направени. Фото и видео извештаи од сите натпревари. Маркетинг акции, герила најави за секој натпревар. Пример сега за во Виница. Сабота од 13:00ч во Виница јеботе, а пак отидовме 160 луѓе. И не го разбирам Интегрален како очекувал повеќе. Сабота е работен ден, башка Виница...ниту ривали, ниту дерби натпревар, ниту противничка екипа. Дај да бидеме објективни. Не сакам да наведувам повеќе наши акции и слично бидејќи се е тоа на крајот спорадично. Луѓето доаѓаат заради сплотеноста која владее на трибината. Па видете го навивањето и дружбата на видеата.Тврдам дека никогаш во историјата на Комити не било вака. Буквално, секој за секого скока и се бори. Секој секого почитува и конечно се створи здраво јадро кое функционира беспрекорно. Го пишувам ова, не за да буцкам и провоцирам, туку за да поттикнам активност кај сите групи.
Kaj nas e fakt deka falat deca i izgubivme generacii ne e vo moda sega za sega navivanjeto posebno na fudbal poke se palata na rakomet i sakaat da se istaknat pred evropa kameri sliki ova ona sekoj so filmot, rekov da ne repliciram i glupo e za brojkata sekoj so svoe sfakanje jas stojam na moeto poarno 50 kako so treba od 250 so ne znaat kaj teraat no moram da pisam i vo oci mi paga oti se prajte na ulaj abe 500 ste bile vamu tamu kaj bevte tie 300 ko dojdoa paok kaj bevte ko dojdoa poljacite ili na protesti bevte daj be ne me jebi se znaj vo sekoja grupa ima ubaj deca i na dve race se brojat a ne tuka da mi kazvate prikazni 300 pa platno pa najlon so znam dimni kur se tresi ko ke treba od niv nikoj nema a decata od vojvodi ke odat kurban za molotov pred sobranie za toa vie bildajte brojka duri ne pocnat kazni ko ke pocnat kaznite i kotecite od kucinjata ke prajme muabet koj ke ostani vaka za eskurzii pi sela i zabavi so skara i 1000 da se soberite za kurot ke bidite me samo vie bilo koj drugi muabeto e za navivaci a ne zeni deca padnalo stanalo znameto slefi na instagram ili na fb oladete malku
Aj ne pisam poke lazete se sami megu sebe ili tie so ke vi veruvaat na forumot edno e slika da naprajs drugo e so e na tribina pred natorevar i posle natprevar ama za toa osven za kamenja nisto poke ne znajte i toa vie e mnogu mozi i livce na grcki za ferska [emoji23]za greota do prava vie ke imate maka ne ne gledajte nas nie go pominavme losoto i opstrukciite ovie dve godini sega pileka treba da se vratime vo normala a i vaka ne se davame na nikoj nikade i kako primer ke recam naseto gostuvanje vo Belgrad na rakomet(Partizan) poveke vredi od site vasi masovni gostuvanja po selata vo 2 liga koj razbra razbra a drugite decurlani neka merat kuroj na forumot pozdrav

P. S. I ke zaboraev za nas so zamasten dziger, visok pritisok i golemi stomaci mal milon pati e pobarano ferski so koj saka kaj saka i koga saka otvorena ponuda 24/7 i nikoj nisto ne prifatil ili prijavil za toa mukla za najloni prajte si muabeti i najavi na fb

Kaj nas e fakt deka falat deca i izgubivme generacii ne e vo moda sega za sega navivanjeto posebno na fudbal poke se palata na rakomet i sakaat da se istaknat pred evropa kameri sliki ova ona sekoj so filmot, rekov da ne repliciram i glupo e za brojkata sekoj so svoe sfakanje jas stojam na moeto poarno 50 kako so treba od 250 so ne znaat kaj teraat no moram da pisam i vo oci mi paga oti se prajte na ulaj abe 500 ste bile vamu tamu kaj bevte tie 300 ko dojdoa paok kaj bevte ko dojdoa poljacite ili na protesti bevte daj be ne me jebi se znaj vo sekoja grupa ima ubaj deca i na dve race se brojat a ne tuka da mi kazvate prikazni 300 pa platno pa najlon so znam dimni kur se tresi ko ke treba od niv nikoj nema a decata od vojvodi ke odat kurban za molotov pred sobranie za toa vie bildajte brojka duri ne pocnat kazni ko ke pocnat kaznite i kotecite od kucinjata ke prajme muabet koj ke ostani vaka za eskurzii pi sela i zabavi so skara i 1000 da se soberite za kurot ke bidite me samo vie bilo koj drugi muabeto e za navivaci a ne zeni deca padnalo stanalo znameto slefi na instagram ili na fb oladete malku
Aj ne pisam poke lazete se sami megu sebe ili tie so ke vi veruvaat na forumot edno e slika da naprajs drugo e so e na tribina pred natorevar i posle natprevar ama za toa osven za kamenja nisto poke ne znajte i toa vie e mnogu mozi i livce na grcki za ferska [emoji23]za greota do prava vie ke imate maka ne ne gledajte nas nie go pominavme losoto i opstrukciite ovie dve godini sega pileka treba da se vratime vo normala a i vaka ne se davame na nikoj nikade i kako primer ke recam naseto gostuvanje vo Belgrad na rakomet(Partizan) poveke vredi od site vasi masovni gostuvanja po selata vo 2 liga koj razbra razbra a drugite decurlani neka merat kuroj na forumot pozdrav

P. S. I ke zaboraev za nas so zamasten dziger, visok pritisok i golemi stomaci mal milon pati e pobarano ferski so koj saka kaj saka i koga saka otvorena ponuda 24/7 i nikoj nisto ne prifatil ili prijavil za toa mukla za najloni prajte si muabeti i najavi na fb
Што вредеше бе вашиот смрден белград ви пеат јузна србија никад македонија тој шал мења со нив. Вреди слусшавте како ви пеат идолите во живо и некој дизајн за маичка видовте. Фала богу ти текна да напуштиш земи пауза и на подолго 50 години имаш 24 саати у денот дремеш на форум.

5 страни за нашето гостување во Струга, шо толку куро ве боли досадни станавте 30 луѓе бевме, изгледо на оградата супер беше, Сабота термин 1 сато пола се на работа, а и реално и многу слаб е Пелистер така да ...
+ Ќе ги мериме силите на 3ти ете, и да имате забрана треба да дојдите.

Последно уредено:
5 страни за нашето гостување во Струга, шо толку куро ве боли досадни станавте 30 луѓе бевме, изгледо на оградата супер беше, Сабота термин 1 сато пола се на работа, а и реално и многу слаб е Пелистер така да ...
Ги боли оти Охрид на супер куп ги издоминиравме во секој поглед исто и мај месец во Кавадарци на финалето. Ги боли и знамето шо ојде курбан. Па сега секој викенд ќе расправат муабети како биле најаки и најубај итн. А во реалноста во секој дуел последните година дена беа издоминирани.

Што вредеше бе вашиот смрден белград ви пеат јузна србија никад македонија тој шал мења со нив. Вреди слусшавте како ви пеат идолите во живо и некој дизајн за маичка видовте. Фала богу ти текна да напуштиш земи пауза и на подолго 50 години имаш 24 саати у денот дремеш на форум.

Pojma vie nemate be deca mislite ako odite vo nekoe selo da si orajte zabava deka e uspeh so ste pijale sedele po kafani i pusele mastraf so koj pram muabet so znacelo Belgrad kaj grobari pa idoli bog da cuva se kaza togas eve i sega samo za tebe juzna srbija ili kako vikale kaj nas ne se slusna a drugoto so bilo kako bilo nema so da se objasnuva odete vie po selata nie se spremame za novi sad i na rakomet kaj Vojvodina a za grobari steta so nemase revans pa da videvte nie kako ke gi precekame a do togas begajte od temite za poljaci za grci i drugi vasi gluposti ne 50 uste 50 ke vi pisam oti skokate kako majmuni stomaci tetovazi a posle drugi prikazni na forumot uzivajte vo momentite i ne mrsete muda oti gledate i ribari ne vi se plasat poke a ne pak nekoj drugi crtajte koreografii i prajte sliki i videa oti za drugo nisto ne ve biva [emoji16]
P. S. Ne pisam poveke ne mi replicirajte ako imate nesto nejasno slobodno vo PP 24/7, 365 [emoji6]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom