Пријателе јас имам добро памтење и ти викаше оти не оди испод 400w и ,доколку мислиш за она тест модот стисни овде држи онде 3 секунди тоа и не е модулација..туку глупостDrugar koj rekol deka ne moze pod toa?jas moe custvo e deka pod 400w vo zima(dekemvri,januari,fevruari) nee ggreejne tuku mlacejne
ali sega za +10 nadvoresna e taman 22~23 stepeni ...
me nervira sto tvrdat vo januari so 200w im bilo +22 i bilo pretoplo odlicno, po kratki rakavi se setale niz doma mislam na ovie so ovie japonskiTe
a Gree moze kako sto ke si ja setiras da raboti ako si mn,mojken mozes i po kratki rakavi da setas,
ama neli tuka temava e najekonomicno a toa ne znaci i deka e najtoplo tuku na dolna granica na mimimum.!
za mene dolna granicva e 20 vo najlos slucaj 19 ,a idealna 21~23
Автоматски споено мислење:
steta sto pred 5/6meseci, mi se rasipa sp3s,pa poracav od ali 4smart plug koi do sega se pokazaa odlicno ama imaat nedostatoci... pa ke videse se, ama eve strelec ti postira....
inaku da amber nordik e ovoj :
tuka vika mimumum na greejne 130w ,kaj mene e 150w
Капацитет ладење W 3530(850~5000) греење W 4200(880~7200) Потрошувачка ладење W 840(75~1900) греење W 950(130~2600)
na ladejne mimimum 75w /kaj mene e 80w
ovaaa klima e ekspert bidejki ima ogromen raspon na rabota a toa go pravi kompresorot/izmenuvacot/elektronika i 1kg freon
jas prvata zima mislam ne sum 100siguren na okolu povleceni 2000w so medium fan duvase okolu 60 stepeni ili ako ne se lazam 65 ...
neka me poprati @Strelec za temperaturive bidejki ova ke i bide 4ta zima, nese sejkavam ...a ne mozam da najdam sliki
Па еве овој со конзолата на грее што му искључува ..нели има модулација.
Сеа ќе испадне оти грее имаат подобра модулација и од јапонциве..
Па и Стрелец викаше ако сакаш модулација 100000 бона..
Малку повеќе лажете