фала на препораката, овој повеќе ми одговара зашто вика дека работи со Гугл Хоме па лесно ќе го врзам секако 90% од куќата ми е врзана со смарт уреди![]()
Broadlink Original RM Mini 3 WiFi+IR Smart Home APP Remote Control for Alexa Google Home IFTTT WiFi+IR+4G Wireless APP Broadlink - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Па не мора да е смарт мерач, доволно е смарт термометар у собата ако не се дига температурата тогаш нешто стварно не е како што требаЗа да бидеш сигурен дали е вклучена или не климата (со ова горе на пример) плус комбинација со било кој smart мерач за потрошувачка и тоа е тоа...

Нема да ме збуниш у технолшкиот дел друже, повеќе ме бунат (читај сметаат) коментарите кај што си ги мерат на кој му е поголем за издувот де зборам. Или пресметки што ми направија без да знаат никакви детали ама океј и тие коментари некогаш знаат да бидат конструктивниGo imam i tojama vikam da ne se raspisam mnogu da ne go zbunam viksa prvo nek se informira ubavo za smart dalecinskoto.
гледам темава ама ни малку не мрднала во позитивна насока освен секојдневните препукувања
2016 беше истата приказна кога барав совет за греењето во Скопје, 2018 иста приказна а прашав само за совет за подобро ладење на станот у Будимпешта исто беше и пресметки за греење ми средија и се, а не се диши у него зимно време од парното 25+ степени е инвертер таму за ладење ми треба и зимно време не за греење
Нит па еве сега крај на 2022 пак истото сосема неповрзани коментари али ајде може за следната ќе се смени нешто
Последно уредено: