- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 15.927
Среќа не направивме табела како што предлагаа чкембари. сто - нула ќе беше досега. Комити со уште еден доминантен викенд, преку 150 луѓе во Виница. На стримот 90 минути се слушаше навивање на високо ниво. Еднаш и се викна у-а македонија со виничани. Оградата изгледаше одлично. Прво полувреме порака „Нема да престанеме“, второ полувреме Комити Скопје и логото за 35 години. Се запалија и неколку бакљи и димни. Сигурен сум дека придобиваме многу деца со ваквите утакмици, да дечињава си навиваа за виница (викнаа два три пати) ама постепено се создава восхит кон Комити како навивачка група. Ако го задржиме ова темпо, со годините се повеќе и повеќе ќе јакне и нескопското крило во групата. За скопското крило нема збор, многу нови деца се појавија на трибина, многу стари ликови се вратија против Воска. Се разбира за ова неопходно е и клубот да се дигне на нивото од пред 5-6 години. Чекор по чекор.
Многу ме радува што медиумите почнуваат да пишуваат за нас, минатата недела преку 20 објави имаше за Комити и Вардар. Вчера 4 објави само како најава за денешната утакмица. Со напорна работа повторно ќе направиме да биде „ИН“ да си навивач.
Претстои бурен финиш на полусезоната. Се гледаме следен викенд
Многу ме радува што медиумите почнуваат да пишуваат за нас, минатата недела преку 20 објави имаше за Комити и Вардар. Вчера 4 објави само како најава за денешната утакмица. Со напорна работа повторно ќе направиме да биде „ИН“ да си навивач.
Претстои бурен финиш на полусезоната. Се гледаме следен викенд

вие сте сто, па една нула да ја понижите било каде нема да ви биде проблем.