Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Sverceri vi se u gjorce so transparenti bez policija bez nisto
Иди провери околу стадион дали нема полиција.
Сите ве боли Вистината дека немате Македонско здраво ткиво дека сте партијаши и Кодоши
Да да сите не боли тоа, ај сеа не замарај со глупости.

Од то шо знам, нема шанса за еден месец да е готова за отворање трибината шо се гради

Ако е ова точно, ќе биде ептен штета така да пропадне дербито, поготово во ваква ситуација кога двете екипи се борат за првите две места и се конкурентни. Би било кул да се проба да се издејствува да се преместат утакмиците, зимскава да е во Скопје, а на пролет во Битола, ако до декември не е спремна трибината за гостински навивачи.

Инаку, настрана детските муабети ние вака вие онака, бројки и остало, скроз се согласувам со @Saber Rider, кореографијата што Чкембари ја извадија викендов беше апла ради реда, и многу некреативна. Да е сликано од малку подалеку, нема ни да се чита што пишува на тие картончињата.

Сите ве боли Вистината дека немате Македонско здраво ткиво дека сте партијаши и Кодоши
Majkoebach , da ti kazham neshto nedokvakano pilence , abe svesen li si deka lugje ostanaaa bez zheni , deca , rabota, familiii gi ostavija ostanmaa na ulica od shto sve posvetia vo nekoi raboti sfakjash li ti deka ne e nishto ednostavno i tuku taka ? si zborel so nekoj od Komiti,Chkembari , Vojvodi , FA, Lozari , Ribari idr idr...???? Prashaj gi kako im e d==neka ti objasnat deka ovde nemash drzhavnost nemash instituciiii koj ke zastanat da te shtitat tuku naprotiv te napragjaaat osuduvaaat , ti stv mislish deka imash nezavisna drzhava??? Ja bi rekol ne, o vaaa e ambasadorska drzhava po naredbi na nekoj ambasadi tuka sve funkcioria i tajni sluzhbi i sudstvo i policija i vlada i sve svesen li si deka drzhavata gi stava site mehanizmi vo igra protiv navivachite ne bidi glup tolku zatoa chistime po stranstvo mislish tuka ima zhivot ili parite od nebo pagjaaat ? nemoj be da si smotan za da se pravi neshto , treba i neshto odnapred da se ima nemoj tuka da provocirash ima lugje cel zhivot go ostavile po tribini za klubot , gradot za Makedonija ne gi provociraj koga ne znaesh nekoj raboti ti ke se kurchosh protiv drzhava , protiv svetov ti ke pobedish taka e toa sistemot ke ti dozvoli tuku taka da praish neshto smotan eden ne sme nitu Turcija , nitu Grcija ili Ungarija i dr idr...... Tuka e sve koriumpirano , site gi drzhat vo raka , ili ke praat toa po naredba ili gotovo tolku im e go jadat i tie i site nivni bliski nevini da ne komentirame politichki prashanja tuka prestani da pishuvash se glea deka si vo nekoj kafez i ogranichen si nemash nikakvo poznavanje od nishto nemoj radi mene ili tebe radi vakvi pishuvanja da ja zakluchat temava PRESTANI ubavo si odat rabotive super se site nav. grupi doagjaat novi i poubavi vreminja shto ni ostanuva osven da se nadevame ? Toa e....

Ја незнам што му се објаснувате....
Друго ми беше муабетот , шверцери казабланка , дале дале дале ооОооО
:tapp::tapp::pos:

Зашто бе вака не прошетате Прилеп , Штип , Кавадарци...?
Многу цигани има низ тие градови затоа, страшно нешто да имаме страв од мајмуни и фаланга кои на домашен терен се на ова бројка наша денеска, или само кога ви гостува Шкендија се собирате малку повеќе со стандард скандирање нека разберат они ови, хахах. Haters gonna hate.

Ја незнам што му се објаснувате....
Друго ми беше муабетот , шверцери казабланка , дале дале дале ооОооО
:tapp::tapp::pos:
Не ми се објаснува.
Само малце Вистина кажав за Македонската Навивачка Сцена и тоа какви се сите Н.Г.
А вие продолжете си по патот на кој одите

Комитска мобилизација за Виница.
Фк Слога Виница-Фк Вардар(05.11.2022)

Attachments

• FB_IMG_1667505201998.jpg
    FB_IMG_1667505201998.jpg
    107,3 KB · Прегледи: 65
  • FB_IMG_1667505184879.jpg
    FB_IMG_1667505184879.jpg
    84,2 KB · Прегледи: 67
  • JPEG_20221103_192244_5051540914760581400.jpg
    JPEG_20221103_192244_5051540914760581400.jpg
    2,4 MB · Прегледи: 69
03.11.2012 - 03.11.2022
YOUNG CREW STRUGA

Со изработка на нови дуксерки и симболично палење на 10 бакљи точно во 10 сатот вечерва, точно на местото каде за прв пат се појави екипа по името Јанг Кру во 2012 година, го обележавме роденденот на подгрупата.

IMG-cbc40b66358a8b7de9263b65ac6684dd-V.jpg
IMG-49cafb865f369b49a71fc358fda9997e-V.jpg

Фото и видео извештај од Вардар-Воска (29.10.2022)

Засекогаш твој
Не прашувај кој!

Момент за одбележување е делот од 16:40 :D

Туку, @Комита Ултрас не е баш најпопуларно затворањево на темава. Вака ја има истата функција како некои ФБ страници, убавината на темата е токму разликата што може и да се искоментира нешто.
Реално едни исти 3-4 луѓе ја ебат темата, акнете им бан од тема и тоа е тоа. Со банирање од тема ќе се научат луѓето дека форум е за дискусија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom