Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
menjaj diler patriotu pa koga ke se otreznis probaj da vlagas tamu kaj sto sonuvasДенес во Автокоманда роди плодот од 2 годишното водење на новото "младо" раководство, 650-700 луге ПО МОЕ у коп, и одма после копот уште 100тина од постарите, имаше и од Војводи, кореографија 10 минути со песна без престан, второ полувреме навивањето беше делириум, поим за другарство и сложна трибина,само едно ке ви порачаме на сите глувци искомплексирани од смрдливи маалски групи, важи за тие куртони што покажувате муда на деца, имам познаници од други групи знам кој се мангупи и прави навивачи а кој се лигуши, знам дека ве има од сите групи скопски што читате, НЕМОЈ децата македонски комити од 10-15 год. да ги провоцирате, закачате, напаѓате после утакмици, не се више Комити старата болка од порано раскарани меѓу себе па да го користите тоа, ке ви влеземе во населба ке ве истребиме сите до еден, терајте си ги вашите смрдени групи и не се мешајте кај што не ви е место!
Вардар повторно на врвот на табелата! Комити Запад no1!
А од која навивачка група беше ти? и дали сеуште постои.menjaj diler patriotu pa koga ke se otreznis probaj da vlagas tamu kaj sto sonuvas![]()
Ne brat ti ni tolku nemas...Сакаш да ми кажеш дека поголеми шанси имам јас да ја ебам Моника Белучи, него Комити да гостуваат во бт.?
Можи вака???Зелено-белата доминација продолжува
Мак Тифо NO.1
Kafeto na sirok sokak ne smej da trpi.Зелено-белата доминација продолжува
Мак Тифо NO.1
Немој ке ставам точки , да не испадне 240-250 ?Ова е од вторнико околу 300-350 Чкембари, вие во вторнико колку бевте?
Дај некој ликој нека престанат да шират идиотизам и доброто издание на својата група да го претворат во дискусија по која ќе оди се у курац.
Прегледај го приврзокот 349750
Ова е од вторнико околу 300-350 Чкембари, вие во вторнико колку бевте?
Дај некој ликој нека престанат да шират идиотизам и доброто издание на својата група да го претворат во дискусија по која ќе оди се у курац.
Прегледај го приврзокот 349750
Што е битна бројката за денес дали сме биле 300 или 500 битно е дека навивањето беше 10/10.Вие во вторникот за прв европски меч сезоната просечно.Можи вака???
Не мислам да ја спуштам темата на ниво шо не треба, ама па прв пат сезонава 300 луѓе(според некои и 650) и господ за ташаци го фативте.Топ издание имавте, не мора со навреди према другите то да го славите.
Поточно би било прашањето, дали се спремни сателитите за уште една ваква сателитска слика во низатаНемој ке ставам точки , да не испадне 240-250 ?
Него што бидна бе со Охрид ? Се залетаа нешто со победиве ако ако убаво е тоа баш ми е мило...
Мајмуни , спремни се фантомките ?