- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.678
- Поени од реакции
- 46.093
Не ми се верува на оваа трибина да собира толку луѓе, според мене бројката што ја кажа Сајбер е реална, макс до 500.Денес во Автокоманда роди плодот од 2 годишното водење на новото "младо" раководство, 650-700 луге ПО МОЕ у коп, и одма после копот уште 100тина од постарите, имаше и од Војводи, кореографија 10 минути со песна без престан, второ полувреме навивањето беше делириум, поим за другарство и сложна трибина,само едно ке ви порачаме на сите глувци искомплексирани од смрдливи маалски групи, важи за тие куртони што покажувате муда на деца, имам познаници од други групи знам кој се мангупи и прави навивачи а кој се лигуши, знам дека ве има од сите групи скопски што читате, НЕМОЈ децата македонски комити од 10-15 год. да ги провоцирате, закачате, напаѓате после утакмици, не се више Комити старата болка од порано раскарани меѓу себе па да го користите тоа, ке ви влеземе во населба ке ве истребиме сите до еден, терајте си ги вашите смрдени групи и не се мешајте кај што не ви е место!
Вардар повторно на врвот на табелата! Комити Запад no1!
Како и да е, тоа е небитно во моментов, самите слики поставени тука од денес, од сите навивачки групи, доволно говорат за тоа кој е кој во Македонија.
Од целава оваа приказна последниве години, најмногу ми е криво што Комити го немаа ова водство и овие луѓе 2012-2017 кога Вардар беше фудбалски најјак, и играше ЛЕ. Со тој успех, плус денешнава силина на групата можам да замислам што ќе беше.