Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Intergralen javi se zosto uste nemate video zapis, a vi otidoa dobri izdanija i Partizan i derbi??Нигде не реков нас-вас и кој се крие, а кој не. До пред 2 страни изнапишувавте за паднат еден дел од ударната застава на ФА сега со сликиве тоа сакав да ви го покажам, а не кадарот од каде е сликано. Може е сликано баш да се види заставата, да нема рекла казала муабети.
Иначе ФА на утакмицата беа 100-150 луѓе проследено со одлично навивање.
Не ми се верува на оваа трибина да собира толку луѓе, според мене бројката што ја кажа Сајбер е реална, макс до 500.Денес во Автокоманда роди плодот од 2 годишното водење на новото "младо" раководство, 650-700 луге ПО МОЕ у коп, и одма после копот уште 100тина од постарите, имаше и од Војводи, кореографија 10 минути со песна без престан, второ полувреме навивањето беше делириум, поим за другарство и сложна трибина,само едно ке ви порачаме на сите глувци искомплексирани од смрдливи маалски групи, важи за тие куртони што покажувате муда на деца, имам познаници од други групи знам кој се мангупи и прави навивачи а кој се лигуши, знам дека ве има од сите групи скопски што читате, НЕМОЈ децата македонски комити од 10-15 год. да ги провоцирате, закачате, напаѓате после утакмици, не се више Комити старата болка од порано раскарани меѓу себе па да го користите тоа, ке ви влеземе во населба ке ве истребиме сите до еден, терајте си ги вашите смрдени групи и не се мешајте кај што не ви е место!
Вардар повторно на врвот на табелата! Комити Запад no1!
Нема зашто да не се одобри новата трибина веќе е спремна , најдобро е да ја стваат таа утакмица да се игра во вечерен термин.Шлаг на торта за годинава на Комити би било да им се одобри гостовање во Битола со Пелистер ( Фудбал ).
Да не ширам песимизам, ама шансата за тоа е 0,1%Шлаг на торта за годинава на Комити би било да им се одобри гостовање во Битола со Пелистер ( Фудбал ).
Не сакам да критикувам, затоа што тоа се сфаќа од аспект на "еве ги овие се кренаа, па јадат гомна", а не од аспект дека сакам тифо сцената да оди напред, ама мора да прашам во случајов.Пелистер-Беласица
Прегледај го приврзокот 349724
Па реално може да влијаете во одлуката (ако сакате)Да не ширам песимизам, ама шансата за тоа е 0,1%
А зашто мислиш дека нема шанси за гостински навивачи на Пелистер-Вардар? Нели направија уште една трибина?@Saber Rider
Бројката е таа ,80-100. Нема шо да филозофираме, екипата сме 100-120 шо се надополнуваме на гости и дома.
На ливчината пиши Чкембари, паролата Битола. Во иста "шара". Двата натписи, Чкембари Битола. Не е парола нешто па наменски да биде, едноставно корео Чкембари Битола.
Да бидеме искрени, кој би помислил дека во втора лига, Чкембари ќе изработат 3 кореографии(гостивар,охрид, беласица) на незавршена прва полусезона и притоа сеуште немаат утакмица против вардар? Вакви или такви кореографиите, сметам дека за нас ова е напредок.
Еве,без кореото слика
Сакаш да ми кажеш дека поголеми шанси имам јас да ја ебам Моника Белучи, него Комити да гостуваат во бт.?Да не ширам песимизам, ама шансата за тоа е 0,1%