Кико ти си шпиун во нашиот табор. Името ли те хранеше а? Ти го испрал груле мозокот. Ти беше ли тој без забите?
Не знам зошто постојано верглаш дали името ме ранело или не. Јас никаде немам речено таква работа, од кај го влечиш тоа не знам, но пеки, веројатно си се збунил за некој друг.
Јас фала Богу имам заби, така да и тука си во длабок офсајд. Што се случува со тебе јамајканац со овие досетки? Мислам дека си попаметен и веќе кога си решил да 'пецкаш' на некој си само тебе јасен начин, барем направи го тоа со стил, а не вакви очобол глупи цинизми. Знам дека можеш повеќе.
Јас сум жив, фала Му на Бога, а сега ми е јасно зашто пропаднал протестот...мислим, не е тоа ради Бачев.
Патем кажано, името не се сменА само од себе, туку некој го сменА-знаеме кој...и влакно не му фалиТ, џабе протестите.
„Нешто друго„ е потребно, не протести.
Епа тука во болдот е проблемот бе Пророче.
Сите знаете што треба, како треба, осудувате во бањарки покрај топол камин што некој сметал дека треба да излези на протест против промената на името..
Ама некако подобро ви е во бањарки и влечиња по дома да делите памет вака по фб и форуми, а на дело сте = јорган патриоти...
И те молам, не требало протести..Да се собереше 100.000 народ по улици во Скопје и уште толку низ сите градој во државава, како што се собирате на вашите сдс/вмро митинзи, ќе видиш дали ќе одеше баш толку лесна промената..
Ама се чекате некој друг да ви заврши работа, за после да излезите како полжај после дожд и да се китите со перја генерали после војна..
Еве те прашвам по втор пат, што напрај ти против промената на името , освен лавкање на фб и форум 'никогаш северна само Македонија'?