На некој кој може по желба да исклучи сервер.На кого типуваш?
Сите знаат дека УДБАшкo/Српски структури стојат зад отворањето на клубот и бугарите а и албанците, така е @puno ?Сигурно не на тие кои и ги прават сите овие срања у катастар. Да типува на нив, у негова хорда е табу.
Патем, Османи бара да се провери да не стои некоја туѓа агенда зад отворањето на македонскиот клуб во Благоевград.
Османи сака да провери кој стои зад македонскиот клуб во Благоевград
Министерот за надворешни работи на Северна Македонија Бујар Османи, за БТВ изјави дека треба да се види кој стои зад отворањето на македонскиот клуб во Благоевград, но и во Македонија.www.mkd.mk
Па стои. Агенда која на таквите ко него им е туѓа.
Се штеди на струја Пуно, трошат серверите ко луди.На некој кој може по желба да исклучи сервер.
Вака по твое, ова ти личи на чисто каурско масло, или ги задоволува рамковните барања?На некој кој може по желба да исклучи сервер.
Што има врска тоа, али јебига за вас има, нека се краде додека не крадат албанците, тогаш everybody loses their minds...Вака по твое, ова ти личи на чисто каурско масло, или ги задоволува рамковните барања?
Не ме разочарувај, секаде мора да сте застапени согласно рамковен.Што има врска тоа, али јебига за вас има, нека се краде додека не крадат албанците, тогаш everybody loses their minds...
Искрено мислам дека рамноправност во тоа никогаш не може да се постигне.Не ме разочарувај, секаде мора да сте застапени согласно рамковен.
И јас тоа викам, колку што украде Аљи со екипата во 20тина години нашиве не можат ни во 100.Искрено мислам дека рамноправност во тоа никогаш не може да се постигне.
Палеоалбанец од околината на Штип.Таравари нека каже каков бил Александар, ете не бил ни Македонец ни Грк ни Албанец. Ете ија да додадам дека не бил Кинез. Па што бил?
Изјавата е точна. Во денешната смисла на нациите не бил ни Македонец, ни Грк, ни Албанец, ни Кинез. Не знам кој го спореше тоа.Таравари нека каже каков бил Александар, ете не бил ни Македонец ни Грк ни Албанец. Ете ија да додадам дека не бил Кинез. Па што бил?
Дали кажа во смисла на припадност кон нација или не? Иначе познато ми е концептот на нациите и кога настанале. Ама вака како што рече сепак не е точно.Изјавата е точна. Во денешната смисла на нациите не бил ни Македонец, ни Грк, ни Албанец, ни Кинез. Не знам кој го спореше тоа.