B
BigMac
Гостин
Во Евро тип 18,5 ја кренаа границата 1.9 квотаКоја кладилница играш и колку беше квота за Мајк+?
За победа на Монако 3.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Евро тип 18,5 ја кренаа границата 1.9 квотаКоја кладилница играш и колку беше квота за Мајк+?
Треба да ти е на картица и да пројде некој период, мислам 60 дена.Дечки да ве прашам кој е поупатен каква им е политиката на евротип за изгубено добитно ливче? Ја чекам уште Келн 2, па да знам ако пријавам дали ќе ми ги исплатат парите или ми се видела нафаката.![]()
![]()
Треба да ти е на картица и да пројде некој период, мислам 60 дена.
epa nemas dokaz be bate.. sto ke napravis, ke ides na salter i ke im reces daj kesot fativ livce ali go izgubiv, pritoa ne mi e na kartica..Па проблемот е што не е на картица.
Вавринка 2ка со плус најголема.Баутиста Агут 2:0 2.55.
За Лејкерс примам уплати ако ти даваат во кладилница 3.7 јас 5 квота ќе ти дадам штета што не си во Македонија.Таа е 1H со -6.5 најчиста.Fila 2ka
Автоматски споено мислење:
I Lakersi moze da se probaat 2ka mnogu e ubav koeficientot 3.70. Single na 200€
За Лејкерс примам уплати ако ти даваат во кладилница 3.7 јас 5 квота ќе ти дадам штета што не си во Македонија.Таа е 1H со -6.5 најчиста.
Ilz odmori malkuBrat dobar e koeficientot moze da imaat dobra partija da pobedat. Ne se ni minesota nesto jaki za da bidat tolkavi favoriti...
Bayern da tepa so -2.5
Прегледај го приврзокот 349645
Odmori druzeBrat dobar e koeficientot moze da imaat dobra partija da pobedat. Ne se ni minesota nesto jaki za da bidat tolkavi favoriti...
Bayern da tepa so -2.5
Прегледај го приврзокот 349645