Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20221026-221354.png
Автоматски споено мислење:

Pardon tiketov ke go odigram vo Balkanbet, 13k pogolema dobivka.
Balkanbet najaka kladilnica vo cel svet
Screenshot_20221026-222645.png

Последно уредено:
Јас ги ставив дабл Дурант и Кларксон, иако ич не сум фан на НБА. Од 01:30 ги пишува утакмиците, сега е 02:10 и се има одиграно само 9 минути од прва четвртина. Реклами, тајмаути на секои 2 мин, некои игри за публика на сред терен додека играчите чекаат да влезат у игра ...:tapp:

Амер како шо може да заебе спорт ...

Raptorsi nemaat ni edna izgubena topka vo prvo poluvreme. Vazi.
Da mu ebam majkata vo picka na Siakam se shto shutna pogodi kopilevo.
Ajde da gi vidime vo vtoro poluvreme dali ke igraat vaka, ocekuvam Fila da im ja zavrti utakmicava 3.70 e koeficientot vo zivo.
Автоматски споено мислење:

Јас ги ставив дабл Дурант и Кларксон, иако ич не сум фан на НБА. Од 01:30 ги пишува утакмиците, сега е 02:10 и се има одиграно само 9 минути од прва четвртина. Реклами, тајмаути на секои 2 мин, некои игри за публика на сред терен додека играчите чекаат да влезат у игра ...:tapp:

Амер како шо може да заебе спорт ...

Tie utakmici od 01:30 sekogas pocnuvaat vo 01:45.
Racunaj sekogas 15 minuti pokasno pocnuvaat utakmicite.

Tie utakmici od 01:30 sekogas pocnuvaat vo 01:45.
Racunaj sekogas 15 minuti pokasno pocnuvaat utakmicite.

И пак е многу, во 2:20 заврши прва четвртина. 35 минути за 12 мин игра. Ваљда до мене е оддамна немам гледано нба.:LOL:

Дурант 13ка на полувреме, не е лошо. Одам да спијам тоа срање ќе трае до 4ипол.

Janis vo vtoro poluvreme ke ukluci vo 5ta brzina pamtete mi go zborot. 9 poeni ima prvo poluvreme, vo vtoro 25+ ke im stavi.

Janis vo vtoro poluvreme ke ukluci vo 5ta brzina pamtete mi go zborot. 9 poeni ima prvo poluvreme, vo vtoro 25+ ke im stavi.

Брату цело време ти крадам типови за нба и мн пати сум бил добитен, ама жал ми е за тебе те искинаа твоиве :/

Јас добитен на Дурант и Кларксон.:oleee:

@ilz брату строго играчи, нехумано е да се игра нба на конечни типови.

За вечер може да се комбинира некој дабл на играчи од евролига и нба.

Јас добитен на Дурант и Кларксон.:oleee:

@ilz брату строго играчи, нехумано е да се игра нба на конечни типови.

За вечер може да се комбинира некој дабл на играчи од евролига и нба.
Тотално се сложувам

Брату цело време ти крадам типови за нба и мн пати сум бил добитен, ама жал ми е за тебе те искинаа твоиве :/

Dobro e sto i Lakersi izgubija polesno mi e.
Ke se iznervirav mnogu ako pobedea Lakersi.

Maјки вкупно 20 поени у први 4 минути од прва и први 5 минути од четврта четвртина, остатокот си трчкаше :pos::cuc:
Ги уплатив на 5К добро им земав ќе им земев уште повеќе и Везенков да го оставев минус на тикетот ама го тргнав,а тежок минус испадна.Ќе има за играње за викендов.

Ги уплатив на 5К добро им земав ќе им земев уште повеќе и Везенков да го оставев минус на тикетот ама го тргнав,а тежок минус испадна.Ќе има за играње за викендов.
Која кладилница играш и колку беше квота за Мајк+?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom