Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се враќаат денес ЦПБ против МЗТ?
Вратени се веќе, навиваа на Кале, само не ми текиња против која екипа. :)

Инаку, само да напоменам, еден член на нг Чкембари пиша пред некоја страна дека тоа што не навиваат моментално на ракомет во македонска лига е политика на групата, тоа според него а претпоставувам и многу други кои се членови на истата нг е ок, а тоа што политиката на нг Комити е да се навива на ракомет само на побитни натпревари не е ок, нели ова се двојни стандарди? Само ме интересира што мислите вие другите.

Иначе ме интересира шо е толку смешно со сликата шо ја кладов шо мавате реакции хаха?
Кореографија организирана и платена од нас, 3000 картони за 2те трибини.
Искрено не личи на ништо кореото(ако може воопшто да се нарече корео), со малце повеќе труд би можеле да направите нешто 10 пати подобро.

Инаку, само да напоменам, еден член на нг Чкембари пиша пред некоја страна дека тоа што не навиваат моментално на ракомет во македонска лига е политика на групата, тоа според него а претпоставувам и многу други кои се членови на истата нг е ок, а тоа што политиката на нг Комити е да се навива на ракомет само на побитни натпревари не е ок, нели ова се двојни стандарди? Само ме интересира што мислите вие другите.
Не сакам да навредам некого, само со ова сакам да кажам дека сите сме големи егоисти и не сакаме да примиме критика кога станува збор за сопственото, а кога треба да се критикува друг за истото тогаш сме први, мислам дека кога егото би го ставиле во резерва барем малку ќе биде подобро за сите, поготово за нас кои сме на форумот.

Ова е на самиот почеток, некој луѓе уште не беа довлезени, секогаш се прај застој на врата.Имаше празни слолчиња да, ама не многу. Иначе имавме многу пати поќе луѓе од капацитет,не само со Вардар.
Дефинитивно слабо имаше еуфорија за утакмицата, немаше некој посебни најави итн.

Првото полувреме гремеше и навивањето беше топ. Второто полувреме спласнавме многу, премногу луѓе се разочараја заради резултатот, дел и си заминаја порано. Многу лошо игравме.
Навивавме до крај колку се можи, 100тина души останавме и после утакмица 10тина минути...
Играта на ракометарите си го напрај своето, сите имавме поголеми очекувања.
Се на се океј издание, средна оценка. :)

Иначе ме интересира шо е толку смешно со сликата шо ја кладов шо мавате реакции хаха?
Кореографија организирана и платена од нас, 3000 картони за 2те трибини.

imate dupka na gorniot kjos, rasporedot vi e ko deca da vi gi pravele, poveke zeleno pomalku belo... se na se 3000 kartoni nemozete da podelite i namestite u sala sto ukazuva na nesposobnost i amaterizam ili totalna negrizha...

ne sfakam, ako veke se ebavate so koreografii zosto ne ja napravite kako treba, ovde 10 minuti poveke vreme da ste vlozele ke izgledalo kako treba vaka e bas za smeenje.

Јас напишав дека моментално не навиваме во овој дел на првенството. А не дека нема да навиваме воопшто во македонско првенство. За појаснување, лани се донесе одлука за зголемување на лигата и со тоа во лигата пристапија клубови кои може и да се наречат полуаматерски. Лигата е поделена на две групи со што за разлика од претходните години е далеку послаба, и е доведена во рамките на формалност се до моментот на спојување на групите. Се до тој момент да не губиме непотребна енергија не навиваме во оваа фаза на првенството. А ако започнете со споредба со одлуката на Комити за ракометот, нема апсолутно никаква допирна точка. Комити не само домашно првенство, до лани не навиваа ни ЛШ. Не славеа домаштни титули барем на еден меч, не навиваа куп финале итн итн, се до моментот кога требаше да играат против нас. Да не забега темата во погрешен правец, само ја појаснив одлуката.
Вчера беше и повеќе од солидно, над 300 Чкембари, прво полувреме топ навивање, константо подржани и од останатата публика. Спремивме и кореографија во која учествуваа двете трибини, и испадна супер. Сите што беа во тој момент во салата сите беа дел од кореографијата. Не знам шо очекувавте да испадни од кореото кога во него зеде учество и обчна публика. Таму каде што беше непополнато со луѓе нормално дека не се кренаа поставените картони(како едниот ќош од трибината кај што се Чкембари) Наскоро треба да има и други слики па ќе биди повидливо како било, што било.

Последно уредено:
ОПЕРАЦИЈА ШАЛ!

Оваа сабота (29.10.2022) играме против екипата на Воска. Ни следува дерби натпревар од кој во голема мера ќе зависи понатамошниот терк на сезоната. Борбата за тронот започнува во 14:00ч, на стадионот во Автокоманда. Продукција Запад е спремна и те повикува. Твое е да бидеш на трибина со шал, да слушаш инструкции и да навиваш 90 минути!

Собир: Пред стадион | 13:00ч
Цена на шал: 600 денари
Цена на билет: 100 ден.
1666791793340.png

Мајмуни гледам имат закачено знаме, а нема навивање има некаков бојкот или?
Автоматски споено мислење:

Мајмуни гледам имат закачено знаме, а нема навивање има некаков бојкот или?
Vie imavte zabrana za vo Chair ili ?

ОПЕРАЦИЈА ШАЛ!

Оваа сабота (29.10.2022) играме против екипата на Воска. Ни следува дерби натпревар од кој во голема мера ќе зависи понатамошниот терк на сезоната. Борбата за тронот започнува во 14:00ч, на стадионот во Автокоманда. Продукција Запад е спремна и те повикува. Твое е да бидеш на трибина со шал, да слушаш инструкции и да навиваш 90 минути!

Собир: Пред стадион | 13:00ч
Цена на шал: 600 денари
Цена на билет: 100 ден.
Прегледај го приврзокот 349398
Има слика од цел шал како изгледа? Везов е топ.

Автоматски споено мислење:

Vie imavte zabrana za vo Chair ili ?
Беше поднесено барање ама џабе не беше одобрено, а во чаир никогаш мислам нема да стапне Македонска навивачка група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom