- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 1.106
- Поени од реакции
- 1.364
едно горење ка 52(најмодерниот руски хеликоптер) најверојатно со некој смрдлив манпадс од касни 80ти
значи во понеделник неработен ти е
мене не ме удираат многу искрено, јас земам добра плата и ми останува некој денар на страна, се греам на струја ама резерва и дрва имам така да не се секирајте ти и австралијанците имам и јамболии
те прашав директно 5 пати оти не кажуваш кај си, лесно е во Македонија сум или не сум во Македонија
јас убаво гледам кој победува затоа сум вака раат и си се дупам со вас, вас ви гори под нозе па не знаете последниов месец што зборувате
Автоматски споено мислење:
не бе твоите теории дека киев беше диверзија и дека долга војна во спротивно на сета воена логика и воена наука до сега му одговара на некого ќе си ги кажуваме овдеТака е едмонд ситни лигавења, попут „нели бе за 2 недели Киев ќе паднеше“.
Иначе пошто си приглуп и го конзумираш само тоа што за тебе е логично, чисто за информација, ниту сум во Белгија, ниту го мразам западот, ниту сакам распад на западот, ниту слугувам некому, ниту пак станувам понеделнечки. Туку тебе како те удираат поскапувањата? На што се грееш? Колку ти останува месечно? Доволно е да си се запрашаш овие прашања, за да видиш кој победува. Уствари си знаеш ти кој победува, твојот крик е само предсмртна агонија на обичниот народ....
значи во понеделник неработен ти е

мене не ме удираат многу искрено, јас земам добра плата и ми останува некој денар на страна, се греам на струја ама резерва и дрва имам така да не се секирајте ти и австралијанците имам и јамболии

јас убаво гледам кој победува затоа сум вака раат и си се дупам со вас, вас ви гори под нозе па не знаете последниов месец што зборувате

Последно уредено: