Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    777
Ама и Господинот Владимирович малце не е фер, педерче право е.

Нацистиве тука а и низ свет у постела го легнаа, а тој земал со снајпер пука се спрема за на фронт.

Ама и Господинот Владимирович малце не е фер, педерче право е.

Нацистиве тука а и низ свет у постела го легнаа, а тој земал со снајпер пука се спрема за на фронт.
добро е од визба што го извадија
почна да зборува народов

добро е од визба што го извадија
почна да зборува народов
Си ги помешал лончињата нешто. Тој од визба што не знае каде е кој е што се дешаа, од другата страна на барата е. Се одзива на името Џо (без навреда за кучињата).
Автоматски споено мислење:

пукам јас редовно, ти имаш пушка освен на кантер видено? :icon_lol:
Петарди и балони не се бројат.

Си ги помешал лончињата нешто. Тој од визба што не знае каде е кој е што се дешаа, од другата страна на барата е. Се одзива на името Џо (без навреда за кучињата).
Абе стариот не е застанат, дури паѓа по скали од трчање :icon_lol: туку ботокс лејди доли партон ме чуди што излегол од визба, требаше драгуновион од некоја маса 30 метра долга да го пукне :icon_lol:

Петарди и балони не се бројат.
тие на деца како дарче му ги оставам, сега ќе ја отворат сезоната за еден месец :icon_lol:

Абе стариот не е застанат, дури паѓа по скали од трчање :icon_lol: туку ботокс лејди доли партон ме чуди што излегол од визба, требаше драгуновион од некоја маса 30 метра долга да го пукне :icon_lol:

тие на деца како дарче му ги оставам, сега ќе ја отворат сезоната за еден месец :icon_lol:

еди, зошто Путин те нервира? Човекот е пример како некој треба да води држава за разлика од оние западњачки што се мењат еве на 45 дена веќе.

Абе сеа го изеде бабушот па и хехенцава не те извадија нешто.

еди, зошто Путин те нервира? Човекот е пример како некој треба да води држава за разлика од оние западњачки што се мењат еве на 45 дена веќе.
путин е пример за водач за луѓе кои се мераклии за 'цврста рака'
владеењето се покажува на друго место, не со јавање коњи гол и слични мачо филмови за да дркаат југословени во мидлајф крајсис
еве во војнава пример го видовме колку мачо фаца да ти бил :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Јас и артилерија сум видел, а камоли пушка.
каде бе, на бетелфилд четворката :icon_lol:

@kano
Абе брат вас доле јамбулии не ви требаат ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom