^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Важи, се читаме зимоска тогаш. Ти шибај у Русија и ич не се секирај за нас.nemate gajle bro... slava ukraini i se nadevam ke mozete smetki da si platite zimata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важи, се читаме зимоска тогаш. Ти шибај у Русија и ич не се секирај за нас.nemate gajle bro... slava ukraini i se nadevam ke mozete smetki da si platite zimata
Важи, се читаме зимоска тогаш. Ти шибај у Русија и ич не се секирај за нас.
nemate gajle bro... slava ukraini i se nadevam ke mozete smetki da si platite zimata
Ne si relevanten uste od koga jas procitav bas od tebe deka vadat cipovi od masini za perenje i mikrobranovi posto vo Rusija ne postoela takva tehnologija.Не сум релевантен веќе.
Не ти се чини дека малце си отров на темава со тоа сметките и јамболиите? Еднаш прашуваш дали ќе имаме за сметки, за после тоа сам да си одговориш као тоа никој да не се грижел за тебе, и како си имал се во изобилство.
jas ne sum vie vo slucajov... nitu ziveam vo mkd nitu ziveam vo eu. ke stradaat tie na stariot kontinent, valjda tolku sfati, ako ne da ti nacrtam?
Не мора да црташ. Доволно е да олабавиш со трескање глупости.
Дај петРусија повеќе не е нормална држава

Seki sega srce ke go fati. Tamu negovata navodna normalnost izgleda ne vrvi. Uste gi smetaat za greski na prirodata, slepa granka na evolucijata sto i vsusnost seЕте зошто Шеки и останатата педерска багра се за Украина.![]()
.СВД - Снајперска Винтовка Драгунов,можеби најдобрата која ја имам користено
Господин![]()