- Член од
- 30 мај 2021
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 4.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zborot mi bese dali policijata nesto im pravi problemi gi ima isplaseno nesto slicno ucenuvano cisto informativno ako znae nekojdechki olabavete malce , neznam shto vi e ? Pozdrav do Lozari , omileni mi se od sekad , pogotovo posledno vreme sekoja chest kolku se dobri momcite i znam deka ke me sfatat , no shto tolku mnogu go jadele Shtipjani neznam ? sesudrija ubavo , bash navivachki , traeshe kolku traeshe i se povlekoa sekoj po svoj pat , sluchkata e za pozdrav do dvete grupi i kraj , Kumanovac nekako mn glupi raboti pishuvash prosti ako gresham no prvo se gleda za sebe , vo sluchajov e porobro da si Falanga kolku tolku idat celo vreme , se trudat bravo , od kolku da ne postoish kako Kumani.
da se razbereme nemam nishto protiv Kumani super ekipa bea falat na scena ama toa e .
za vakvi situacii mora da se prevzemat merki fudbalot se igra za navivaci prva liga pola timovi nemaat uslovi za gostinski ili policijata ne e dovolno sposobna za ovaa treba site ng da se sprotistavatЗабрана за гостување.
Прегледај го приврзокот 348740
Само ти напушти го доволно е.АЈ ДО МОДЕРАТОРОТ ИЛИ НЕКА СРЕДИТ НЕКОЈ РАБОТИ ИЛИ И СИТЕ ПРОФИЛИ ОД РИБАРИ ШО СЕ ЌЕ ГО НАПУШТИМЕ ФОРУМОВ ЗШ СЕКОЈА СМИСЛА СЕ ГУБИТ!
Неможит бе до вчера еден профил беше од паткари CrvenoBel за живи ги немаше сега напраја едно издание на дерби и по негова наредба во еден ден 5 6 деца напраја нови профили овде памет да солет! Далеку сте вие од навивачи ако овде ве умилкувет на форумов во реалност не сте! Гледате дека до дербиво еден збор некажавме за вас ни навреда ни ништо! Ние супер издание константно над 20 екстра изданиа екипа шо помина доста работи последниве 4/5 години. Вие бе еден бокс шо немате удрено овде хулигани глумите. Кој дојде во Струга ве посра. Ние ненајавени струга 2/3 пати надвор од трибина навиваме за живи ве немаше во ваш град! На сите групи му се умилкувате. Сем со Охрид на сите утакмици немате појќе од 25 души собрано. Ај шо не сте едуцирани ме навреди коментарот за цар борис! НЕЈКАМ ДА СЕ ОБЈАСВАМ чешки сите да имавте момци потковани идеолошки и на дела покажани ко екипата шо ја водит Рибари. Вие навивачи албанци Rebelet од ист град шо е активна еднаш годишно ве тепат немојте да се спротиставите а се сила 20 луѓе. Над 10 реквизити ви се земени, КОЦКА ви е земена, улет во сала во ваш град парола за нас спремна земена! Зато полека со летањево. Зш го отупевте форумов!
Сите 5 души од паткари напраиле профилАЈ ДО МОДЕРАТОРОТ ИЛИ НЕКА СРЕДИТ НЕКОЈ РАБОТИ ИЛИ И СИТЕ ПРОФИЛИ ОД РИБАРИ ШО СЕ ЌЕ ГО НАПУШТИМЕ ФОРУМОВ ЗШ СЕКОЈА СМИСЛА СЕ ГУБИТ!
Неможит бе до вчера еден профил беше од паткари CrvenoBel за живи ги немаше сега напраја едно издание на дерби и по негова наредба во еден ден 5 6 деца напраја нови профили овде памет да солет! Далеку сте вие од навивачи ако овде ве умилкувет на форумов во реалност не сте! Гледате дека до дербиво еден збор некажавме за вас ни навреда ни ништо! Ние супер издание константно над 20 екстра изданиа екипа шо помина доста работи последниве 4/5 години. Вие бе еден бокс шо немате удрено овде хулигани глумите. Кој дојде во Струга ве посра. Ние ненајавени струга 2/3 пати надвор од трибина навиваме за живи ве немаше во ваш град! На сите групи му се умилкувате. Сем со Охрид на сите утакмици немате појќе од 25 души собрано. Ај шо не сте едуцирани ме навреди коментарот за цар борис! НЕЈКАМ ДА СЕ ОБЈАСВАМ чешки сите да имавте момци потковани идеолошки и на дела покажани ко екипата шо ја водит Рибари. Вие навивачи албанци Rebelet од ист град шо е активна еднаш годишно ве тепат немојте да се спротиставите а се сила 20 луѓе. Над 10 реквизити ви се земени, КОЦКА ви е земена, улет во сала во ваш град парола за нас спремна земена! Зато полека со летањево. Зш го отупевте форумов!
Браво , многу си вицкаст.Сите 5 души од паткари напраиле профил![]()
Каде и дали може онлајн да се купат карти?
Освен на локацијете наведени на ФБ и Инстаграм страната, можеш да уплатиш овдеКаде и дали може онлајн да се купат карти?
Пратам подолг период дека има големи обвинувања кон управата и се посочени како гробари на ФК ТЕТЕКС. Дали има промена во раководство на ТЕТЕКС бидејки се покренува иницијатива за спас на клубот а доколку уште исти луѓе го водат клубот тие истите би располагале со средствата собрани за доброто на клубот!Освен на локацијете наведени на ФБ и Инстаграм страната, можеш да уплатиш овде
Број на сметка: 240190116799126
УНИ Банка
Гробари се самите тие што пишуваат против управата и кој влегуваат во терен на штета на клубот..Пратам подолг период дека има големи обвинувања кон управата и се посочени како гробари на ФК ТЕТЕКС. Дали има промена во раководство на ТЕТЕКС бидејки се покренува иницијатива за спас на клубот а доколку уште исти луѓе го водат клубот тие истите би располагале со средствата собрани за доброто на клубот!
Сакам инфо за да знам дали донациите од сите ќе одат во прави раце.(Секој Македонец треба да се бори да не згасне ни еден фудбалски бренд во Македонија без разлика за кој тим навива)
За доброто на Македонскиот Фудбал!
Нека се овозможи да се купува карти и во Скопје
Управата комплет е тргната од Тетекс и иницијативата е предводена од прави фанатици на Тетекс и сваки динар шо ќе се собере иде кј Војводи и ќе биде употребен за да се спаси Тетекс, клубот е пред гасење нема играчи, нема паре, свегде задужени... У управата на Тетекс ќе бида донесени вистинските фудбалски легенде на Тетово и ќе се сврти нов лист скроз...Пратам подолг период дека има големи обвинувања кон управата и се посочени како гробари на ФК ТЕТЕКС. Дали има промена во раководство на ТЕТЕКС бидејки се покренува иницијатива за спас на клубот а доколку уште исти луѓе го водат клубот тие истите би располагале со средствата собрани за доброто на клубот!
Сакам инфо за да знам дали донациите од сите ќе одат во прави раце.(Секој Македонец треба да се бори да не згасне ни еден фудбалски бренд во Македонија без разлика за кој тим навива)
За доброто на Македонскиот Фудбал!
немаш ти право да збориш за ситуацијата у Тетекс веруј ми не си упутен у ништо а ако ти е убоо да тоне Македонски клуб со традиција и слободно можем да кажем единственото нешто што ја држи македонштината у Тетово, не знам стварно што да кажемГробари се самите тие што пишуваат против управата и кој влегуваат во терен на штета на клубот..
Ова јасно беше дека ќе се случи порано или покасно.. Го избркаа на некој начин прошлиот финансиер за да сами почнат со тој скопскиот како го викаја преварантот.. За после да се чукаат во гради имаме план Б некој од Германија.. Не успеа со тој некој си од Германија дојде Кралевски на натпреварот со Детонит кој ќе го гасел пожарот.. Тактички пред избориве за советници и тоа беше тоа..