- Член од
- 25 декември 2019
- Мислења
- 1.947
- Поени од реакции
- 3.011
mnogu smesno heheheШто јадат русите на фронт
и метафорички и буквално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 347433
Прегледај го приврзокот 347434
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu smesno heheheШто јадат русите на фронт
и метафорички и буквално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Што јадат русите на фронт
и метафорички и буквално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100%Еве од мене едно интересно прашање.
Дали ако утре Доналд Трамп стане претседател на Америка, Русија целосно ќе се повлече од Украина и војната во Украина би можела да заврши?
Еве едно контра прашање, дали мислиш дека главна причина за војната во Украина е да се донесе Доналд Трамп на власт?Еве од мене едно интересно прашање.
Дали ако утре Доналд Трамп стане претседател на Америка, Русија целосно ќе се повлече од Украина и војната во Украина би можела да заврши?
Еве од мене едно интересно прашање.
Многу ми е јако што главен извор на анализи ви е педофил
Зборувајте ми за вредности
Автоматски споено мислење:
вчера ти дадов многу добри извори, руски универзитети прва лига
те снема по 2 минути
ауу мркач невиденВикаш мрка мачоров?
Буквално им попуштаат Русите ееееј. Ако ескалираат, лошо се пишува. Многу ја закачате мечката каде што не треба...Киев за три дена, Полска за две недели, на ЛаМанш за еден месец.
Уствари не тоа беше пред 7 месеци, сега оди тешко оти се борат Русите против НАТО војска, со НАТО оружје, обучени по НАТО стандарди![]()
Викаш му даваат два гола предност иначе многу лесно ќе му биди?Буквално им попуштаат Русите ееееј. Ако ескалираат, лошо се пишува. Многу ја закачате мечката каде што не треба...
Да беше Русија како САД, војнава ќе завршеше за два месеца.Викаш му даваат два гола предност иначе многу лесно ќе му биди?
Викаш му даваат два гола предност иначе многу лесно ќе му биди?