- Член од
- 3 септември 2020
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 1.492
Со среќа нека ти ебрату рокнав 200е на тој гофин.....
Со среќа нека ти ебрату рокнав 200е на тој гофин.....
Прегледај го приврзокот 347227
Ајде и од мене нешто да небиди само серам по Илз
Шкупи Воска нема шанса да се фер квоти ова 1.5 е многу ќе си тепа изи Шкупи, а и Воска неверувам да се трудат.
Шкендија Скопје мала квота ама како што се распад систем Скопје се сомневам дека ќе одолеат од уплата утре.
Јас играм 800€ на ова.
Околу 18.30 сонцето ќе зајде.BRAKA KAZITE ZA DENES 100%POSTO SIGURNA
Не може така. Under 18:30 или Over 18:30?Околу 18.30 сонцето ќе зајде.
KAIMA DA SE IGRA TO BRATUОколу 18.30 сонцето ќе зајде.
Фала другар за ливчево, убаво ме разбуди сабајле. Благослови не со поише вакви
Ќе го избркат од Србија ако продолжи така. Газење.Ajde ilz uste edna I.jako lapanje...
Ќе умреш од љубомора, сигурно вената ти се познава на вратот сега.Слушајте го илз тркалото и играјте топ 5 лиги можи некогаш ќе фатите жими миле малиот.
800евра уплата на бет365 ти примија на македонски куп?Прегледај го приврзокот 347256
Слушајте го илз тркалото и играјте топ 5 лиги можи некогаш ќе фатите жими миле малиот.
Не ненуди бет365 веќе тоа... Само на англискиот и скандинавскиот бет. Ќе примеа иначе да имав акаунти таму....800евра уплата на бет365 ти примија на македонски куп?
Добро и? Зошто го сереш и провоцираш непотребно кога типот растура последните месец дена?
Се знај то растурање до кога ќе трај за брзо ќе се појави математиката и ќе нурни толку јако што нема да можи да стани уште еднаш. Тоа го работам ти кажувам од искуство, сега го има еуфорија фатено и мисли дека е Бог се дури непромаши 6 пати и да го фатат улајнците. Седи мирен по 500 денари уплаќаш ти дадов добитен тип 5-0 6-0 завршија и недосадвај ае. Затоа никој нема да постира тип овде освен илз коцкарчето.Добро и? Зошто го сереш и провоцираш непотребно кога типот растура последните месец дена?
Играј добивај мило ми е, ама не сери некој кој е далеку далеку поуспешен од тебе. Ова ако не е љубомора незнам шо е.