- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.590
- Поени од реакции
- 13.957
Го заборавив и овај од шо е досаденЧеститки до навивачите на Интер и Даворче за победата на Интер.![]()
![]()
![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Го заборавив и овај од шо е досаденЧеститки до навивачите на Интер и Даворче за победата на Интер.![]()
![]()
![]()
Па и Конте со Тотенхем не се ништо подобри. Дури и во послаба група се.Тоа дека Атлетико се падна во најможната отепана група и губи моментално од ултра мега јакиот Бриж прво полувреме. Притоа истите се први во групата а Атлетико има големи шанси да го пробие дното и да испадни од група
Среќа шо никој не се замара за ова вечерва и ќе остани незабележано.![]()
Цел живот е таков, подмукло гомно, стаорец умрен.Мерак ми е само заради Чави. Не сум знаел дека е ваков лингур, мислев некој што седи на страна и ќути е.
Во тој случај Баерн ќе им пушти милион посто на Интер последното коло, особено после летово со Левандовски. Единствена шанса на Барса е да ги победи сите 3, шо е научна фантастика.Не е толку црна работата за Барса.
Да го тепа Интер на Кампот и да се затвори и да брка нерешено против Баерн.
Тоа им е и најреална шанса бидејки Интер гостува во Минхен и потешко е за нив.
Ама Чави ке брка победа против Баерн и ке си го лапне немиен така ми мириса работата..
Ќе паднеш ако се опијаниш, не се во природна позиција.
Држи вода , само што Баерн ретко пушта бодови , мада ова летово што се деси , може да им го чукнат и така.Во тој случај Баерн ќе им пушти милион посто на Интер последното коло, особено после летово со Левандовски. Единствена шанса на Барса е да ги победи сите 3, шо е научна фантастика.
Се до нокаут фаза, кога ќе натрти Чоло со нула игра некоја екипа од топ 3 лигите.Чолке, толку е небитен Атлетико што никој не се ни обидува да те заебава.