dobro e peer izdrzete... ke se banjame i ke mislime na vas. na sidnenjcani drva ne im treba ali na ukraincite ke im treba a po se izgleda i na pola evropa.ќе издржиме ние, ехеее какви работи не сме издржале до сега
битно вие бегачите избегавте навреме да не ве мислиме
3% ви е невработеност башка кубик дрва сиднеј 1800денари немате гајле
искапете се и за нас по еднаш во оушанот летово
оружје друже ќе стигне што се секирашХахаха, абе и 80% да остане од Украина ќе биде успешен потег, и ја збришаа цела воена опрема, ја задолжија до коска, и по потреба секогаш можат да ја превоспитаат. Уште побитно ја ослабнаа ЕУ и ако ја задржат војната уште 1-2 години голема е шансата дел од државите да банкротираат.
Рано е за калкулации, допрва иди пикот на војната, ти гледај да си обезбедиш греење на дрва оти зимава ми изгледа дека ќе чпарате на струја.
Абе неписмен, Крим е една од трите стратешки A2/AD точки. Ако ја чепне некој оде воз у кукуруз.Огромна победа и успех за Русија ќе биде доколку не се распадне и ја зачува својата целовитост после војнава, што побрзо си одат од Крим то подобро за нив.
тенеке дај намали со спамов, не сме дожни да не замараш со глупави линкови.Компјутерџија, слава му ...
Со огледа дека темата за воени успеси на Русија, не ја спамирате повеќе, јас малце овде да ве образувам.тенеке дај намали со спамов, не сме дожни да не замараш со глупави линкови.
А ти убеден си дека битните состојби „на терен„ се изнесуваат по социјални мрежи? И никој од противникот нема да ги забележи и да ги искористи за свои потреби и намери?...Мала паника на руските воени телеграм групи
Заменик Милонов, децата на Кадиров, некои уметници со гитари, момци, па можеби е доволно веќе да се занимаваме со ѓубре? Испратете нови тенкови на фронт, некоја нова воздушна одбрана, ебани проектили и специјалци-офицери, а вашата ПР компанија е веќе заебана.
ПРЕСТАНЕТЕ СО ЦИРКУЗОВ ПОТРЕБНО Е ДА СЕ БОРИ ДА ВЕ ЕБАМ.
Ти се вртат у гроб дедовците.Македончиште тешко, од деда прадеда, пратизани, тморовци(ама вистински не ко овие али експрес вмровциве на форумов), ктитори на цркви и заштитници на сиромаси
нема душман што стапнал овде а мој предок против него да се нема борено
згора на тоа и живеам во Македонија што е вистинска реткост на форумов
Не е то‘ проблем-комуњарата е флексибилна жива творба, која лесно се прилагодува на надворешните услови и состојби.Ти се вртат у гроб дедовците.