Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Уште пред некоја недела трескаше глупости на темава па си викам ај да не влагам во дискусија безпотребна со тебе и да го труеме форумов но еве си пак на темава. Овие "србоманиве" што ги спомнуваш во тоа време им го дудлаше затоа што беа меѓу главните подгрупи на Запад со застава во свои бои и штркот. И не знам до кога ќе ја споредувате Југославија во тоа време со Србија. Па пола Аеродром беше населен со војни лица од тогашна Југославија и ЈНА. Таа иста Југославија за прв пат ни даде држава и до ден денес кого и да прашаш со 2 раце ќе потпише да се врати во Југославија.Прегледај го приврзокот 346922Прегледај го приврзокот 346923

da. makedonskiot del na service crew bese na zapad. srbomnaite go iskrtaa aerodrom. ne gi mesaj edni so drugi. pogolem del od "makedonskiot" del na service crew uste od togas se trgna od mzt a podocna bea glaven del u loyal fans, zborime za ekipata od star aerodrom/micurin.

aerodrom nikad ne bila voena naselba. ete tolku go poznavas skopje ebate toa seljakot doselen... star aerodrom BESHE voena naselba. nov aerodrom sto e ustvari 80% od populacijata si bese obicna naselba. micurin pa i ostrovo bea vo golema mera naseleni so egejci. kaj tobako bea policiskite zgradi itn... star aerodrom pred raspad na yu bese uglavno baraki, dvospratni, 3te kuli i cevenite zgradi do voen bazen i hotelche... potegot dali ima 7-8 000 ziteli u naselba od 60-70 000 u toa vreme ili 10% od koj pola bea makedonci pola mesavina od cela yu.

kk skopje bese kidnapiran od srbomani. se duri tito vi e u imeto vie ste samo srbomanska sljoga jugomagnat vi ebam toa prodadenite dusi.
Автоматски споено мислење:

@kano
Ако може да почнеш да пишуваш кирилица.
И уште нешто, ако може да почнеш помалку да пишуваш на форумов.

ne.

ama moze da tebe da ti ja ebam majkata u sledna prilika. ne e toa voopsto tesko.

Заборавив да ги искоментирам новите премиум маици. Премиум дизајн и лимитирана продажба. Според мене ове е концептот кој треба да се фура и понатаму, реквизитите треба да се заслужат. Доста беше со масовна распродажба. Вака и кај младите ќе се стекне менталитет дека треба да се борат за секој реквизит.

Smesno e da se kritikuvaat family zaradi tito i jugoslavija a da ne se spomenat decata na udbasite taka narecenite city park boys …

da. makedonskiot del na service crew bese na zapad. srbomnaite go iskrtaa aerodrom. ne gi mesaj edni so drugi. pogolem del od "makedonskiot" del na service crew uste od togas se trgna od mzt a podocna bea glaven del u loyal fans, zborime za ekipata od star aerodrom/micurin.

aerodrom nikad ne bila voena naselba. ete tolku go poznavas skopje ebate toa seljakot doselen... star aerodrom BESHE voena naselba. nov aerodrom sto e ustvari 80% od populacijata si bese obicna naselba. micurin pa i ostrovo bea vo golema mera naseleni so egejci. kaj tobako bea policiskite zgradi itn... star aerodrom pred raspad na yu bese uglavno baraki, dvospratni, 3te kuli i cevenite zgradi do voen bazen i hotelche... potegot dali ima 7-8 000 ziteli u naselba od 60-70 000 u toa vreme ili 10% od koj pola bea makedonci pola mesavina od cela yu.

kk skopje bese kidnapiran od srbomani. se duri tito vi e u imeto vie ste samo srbomanska sljoga jugomagnat vi ebam toa prodadenite dusi.

ne.

ama moze da tebe da ti ja ebam majkata u sledna prilika. ne e toa voopsto tesko.
Сервис Кру биле поделени во 2 групи :tapp: .
Овој толку има непознавање на све што е поврзано со навивање и Скопје и Македонија, а често знае да навредува и други членови со што мислам дека братот после толку години киднапирање на форумов со најглупи коментари заслужува една награда од модераторот "заслуга за траен БАН"

Smesno e da se kritikuvaat family zaradi tito i jugoslavija a da ne se spomenat decata na udbasite taka narecenite city park boys …

ne e voopsto smesno. 10 godini si imaat srbomanska istorija i navivanje na srbski. si ima i videa za toa youtube. istorijata im e takva. jas za cpb ne znam deka gi skrtaa skolite dur bese kriticno. nazor, bato i kardelj bea lom i toa u vreme koga srbite imaa rovovi iskopano i mitroleski gnezda u kasarnata sproti bato. toa sto oni go pravea e velepredavstvobod razmeri sto i svereceri ne napravile. nema sporedba. ne treba da se zaboravi.

Сервис Кру биле поделени во 2 групи :tapp: .
Овој толку има непознавање на све што е поврзано со навивање и Скопје и Македонија, а често знае да навредува и други членови со што мислам дека братот после толку години киднапирање на форумов со најглупи коментари заслужува една награда од модераторот "заслуга за траен БАН"

ti bese onoj seljakon od ohrid doselen? daj bre idi lovi ribi ili pasi ovci nekade ne zbori za raboti sto ne gi znaes a prasanje e i dali si bil planiran togas.

ne e voopsto smesno. 10 godini si imaat srbomanska istorija i navivanje na srbski. si ima i videa za toa youtube. istorijata im e takva. jas za cpb ne znam deka gi skrtaa skolite dur bese kriticno. nazor, bato i kardelj bea lom i toa u vreme koga srbite imaa rovovi iskopano i mitroleski gnezda u kasarnata sproti bato. toa sto oni go pravea e velepredavstvobod razmeri sto i svereceri ne napravile. nema sporedba. ne treba da se zaboravi.

ti bese onoj seljakon od ohrid doselen? daj bre idi lovi ribi ili pasi ovci nekade ne zbori za raboti sto ne gi znaes a prasanje e i dali si bil planiran togas.
Ако не ти дадат бан, најдобро ќе биде сите да те игнорираме овде па пишувај си сам најидиотски коментари што немаат допирна точка со реалноста. Едноставно живееш во друг свет де факто и де јуре.

Ако не ти дадат бан, најдобро ќе биде сите да те игнорираме овде па пишувај си сам најидиотски коментари што немаат допирна точка со реалноста. Едноставно живееш во друг свет де факто и де јуре.

nema problem, sekako ne vredi da komentirame srbomancinja na makedonski navivacki forum. gomna ko vas treba da se tretiraat na isto nivo ko sverceri.

nema problem, sekako ne vredi da komentirame srbomancinja na makedonski navivacki forum. gomna ko vas treba da se tretiraat na isto nivo ko sverceri.
Пази да не те слушнат другарчињата од Сервис Кру зошто до ден денес се уште активни на трибина со истата застава па да им го земеш по еднаш, како во тоа време :)

Пази да не те слушнат другарчињата од Сервис Кру зошто до ден денес се уште активни на трибина со истата застава па да им го земеш по еднаш, како во тоа време :)

super prasaj gi za toa vreme i kolku od niv se sega u nish...

eve gi service crew u poln sjaj pred makedonsko derbi so rabotnicki. peat na srpski, normalno.

super prasaj gi za toa vreme i kolku od niv se sega u nish...

eve gi service crew u poln sjaj pred makedonsko derbi so rabotnicki. peat na srpski, normalno.
Среќа па ти во Македонија си :)
Клипов ти е 90 та година во време Југославија, и ако биле Сервис Кру како што викаш ти зошто Комити дозволиле на нивна трибина меѓу ударните застави да има застава Сервис Кру во боите на МЗТ и со штркот и зошто воопшто имале таква група на запад?
За патриотизам како населба Аеродром и група ФА мислам дека сувишно е да се зборува. Кога ќе ја запеете "Македонија на Македонците" нека ви текне која ја направи таа песна и каде се испеа прв пат. И меѓу првите со бајрак знаме од Кутлеш.

Da ne se lazeme golem del od nas denes ako ne i site dedovcite bile u kpj e sega razlikata e sto nekoi bile udbasi i kodosele a nekoi samo bile pasivni clenovi …

Заборавив да ги искоментирам новите премиум маици. Премиум дизајн и лимитирана продажба. Според мене ове е концептот кој треба да се фура и понатаму, реквизитите треба да се заслужат. Доста беше со масовна распродажба. Вака и кај младите ќе се стекне менталитет дека треба да се борат за секој реквизит.

Не си во право за ова, не беше таков случајот вчера. Маиците не се продаваа по заслуга, туку можност за купување имаше секој што има членска. А за купување членска немаше лимити, така што секој што купил членска можеше да купи и маица.
Па така, маици купија и деца што прв пат ги гледам на трибина (може годинава почнале да одат), кои сигурно немаат никаква заслуга, освен што претходно купиле членска.

Една сезона пред многу години, членските ни беа со слики или барем беа нумерирани и се водеше евиденција кој дошол на утакмица и со која членска е земен реквизит.
Сегашниве членски немаат бројчиња, па децава се испозајмуваа со членски од други за да дојдат до маици.

Znaci ova bitolcanive se cudo nevideno.. prvo da kazam ne sum clen na komiti no komiti se 100 svetlosni godini pred vas a eve zosto. Se palite deka rakometot vi e prioritet ama ne kazavte deka samo za vo evropa i so vardar se sobirate. Pustete slika so drugi ekipi stom vi e prioritet ,ve nema nikade...
Na komiti vikate detska gradinka? Dali ste normalni?
Eve vcera i minatata utakmica doma nezz so koj igravte na slika ste 30 luge od koj barem 5 deca od po 10 godini imate i vie na nekoj ke kazuvate detska gradinka?????
Tetoviranite vi gi nema na tribina ama zatoa decinja od 10 godini imate. Komiti prioritet im e fudbal i ispod 150 ne bile nikogas bez razlika na protivnikot i od tie 150 nemozes da najdes ni 2 deca po 10 god za razlika od vas. I vie ke kazuvate na nekoj detska gradinka ????
Hahhahahha

@VardarVoSrceto околу официјалните производи со етикета како што ја објавивте новата маица, многу одамна се правело тоа во ФА. Сите производ од 2012/2013 па навака имале таква етикета со официјален производ на групата. За името и зборот "продукција" не навлагам.
Screenshot_20221002-115538_Facebook.jpg

Бонус фото од шорцот за на плажа, дека беа активни летово Комити со таков производ.
Лето 2014г
Screenshot_20221002-115520_Facebook.jpg

Back
На врв Bottom