Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
пиши поправно одма, не паѓај одма психички

Ин плеј : камбур-псв второ полувреме 2+ голови од мене
Na tiket go imav vilareal za 300 den, totalno nebiten tip iako ne ocekuvav kiks protiv najslabiot tim vo ligata.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Фала Ливерпул, да ви ебам матер и на вас и тиа што ставил 1.37 коефициент да тепате, па ме залажа.
Последниот месец, 3 пати ме кутка по една утакмица само.
Не се кладите на Ливерпул ваа сезона, очај не виден се, евентуално ако ги играте двојна шанса само ако имат добар коефициент + обсег голови, оти кој стигне му дава ради ноа Арнолд и Ван Дајк шо е лит ваа сезона, а напред па знаат да дадат и они секогаш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Брат нормален не би се опкладил на Ливерпул под вакви околности,квота и противник

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Baks - Memfis 221.5+ 1.90
Ova e za lugjeto koi se budni vecerva, kolku da se prati nesto, prijatelska utakmica ne se igra odbrana se nadevam ke se otvorat na poeni
300evra

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Baks - Memfis 221.5+ 1.90
Ova e za lugjeto koi se budni vecerva, kolku da se prati nesto, prijatelska utakmica ne se igra odbrana se nadevam ke se otvorat na poeni
300evra
Ne se zdravi ovie, rezervisti glupavi nemaat leb jadeno vecerva, begaj begaj ponastrana od vakvi utakmici. Aber nemaat od kosarka ovie, izgasiv strimot ne mozam da gi gledam.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Барса ги гледав,како да се задоволија со 0-1 и не се замарам држеа резултат да сакаа уште 3 ќе им дадеа,изгледа се штедеа за ЛШ.
почнаа повредите плус враќање од репрезентативен настап, очекувано дека ќе почнат со тактизирање тимовите кои играат во ЛШ

се испукаа за почеток да има најава за добра сезона пред тв екраните, сега ќе гледаме Се помалку голови, освен на оние од средниот дел на табелата кои ќе сакаат допрва излез за ЛШ

плус ако се знае дека следи Светско допрва, можно е ѕвездите во тимовите да ги "снема" на одреден пероод
Автоматски споено мислење:

морам да ја спомнам Крејчикова денес 2.50 квота....... турниров го игра перфектно....... одлично валуе, според играта треба да биде 50-50 мечот пошто се работи за финале, најверојатно контавеит фаворизирана од кладилниците пошто игра пред домашна публика

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom