Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.429
- Поени од реакции
- 39.040
Cccc mislev x-x, greska sum pisal 2ka. Izvini stavre.Аман не помагај со типови.
Cccc mislev x-x, greska sum pisal 2ka. Izvini stavre.Аман не помагај со типови.
пиши поправно одма, не паѓај одма психичкиCccc mislev x-x, greska sum pisal 2ka. Izvini stavre.
Na tiket go imav vilareal za 300 den, totalno nebiten tip iako ne ocekuvav kiks protiv najslabiot tim vo ligata.пиши поправно одма, не паѓај одма психички
Ин плеј : камбур-псв второ полувреме 2+ голови од мене
Стај пари на Волфсбург 1 и лади си го
У право си, али ајде тренерот на Брајтон му замина па си викам ќе тепат виа.Брат нормален не би се опкладил на Ливерпул под вакви околности,квота и противник
Ин плеј : галата дава гол 1.82 57'пиши поправно одма, не паѓај одма психички
Ин плеј : камбур-псв второ полувреме 2+ голови од мене
Да дополнам. Скопје не зема плати, не знам ни дали тренира а некни одбија и пријателски меч да игра. 1.80 апсолутно вредиTikves - Skopje - 1
Ne se zdravi ovie, rezervisti glupavi nemaat leb jadeno vecerva, begaj begaj ponastrana od vakvi utakmici. Aber nemaat od kosarka ovie, izgasiv strimot ne mozam da gi gledam.Baks - Memfis 221.5+ 1.90
Ova e za lugjeto koi se budni vecerva, kolku da se prati nesto, prijatelska utakmica ne se igra odbrana se nadevam ke se otvorat na poeni
300evra
Барса ги гледав,како да се задоволија со 0-1 и не се замарам држеа резултат да сакаа уште 3 ќе им дадеа,изгледа се штедеа за ЛШ.Прегледај го приврзокот 346919
барса за еден гол у второ само………
почнаа повредите плус враќање од репрезентативен настап, очекувано дека ќе почнат со тактизирање тимовите кои играат во ЛШБарса ги гледав,како да се задоволија со 0-1 и не се замарам држеа резултат да сакаа уште 3 ќе им дадеа,изгледа се штедеа за ЛШ.