- Член од
- 12 ноември 2021
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 23
im se javiv toa izgleda toj preprodavacot nudi internet od nekoja druga firma mi rece deka nemale mreza kaj meneНикаков !!! Немаат интернет ...Очигледно, не се разбрале..
im se javiv toa izgleda toj preprodavacot nudi internet od nekoja druga firma mi rece deka nemale mreza kaj meneНикаков !!! Немаат интернет ...Очигледно, не се разбрале..
Ангеле, друг пат кога ќе сакаш нешто да објавиш а си направил скриншот со телефонот, прво исечи ги непотребните и празни делови и намали ја резолуцијата. Две фотографии од по 1080x2340 пиксели е премногу. Без лутење.Прегледај го приврзокот 333563Прегледај го приврзокот 333564
Kakov internet nudat ovie nekoj znae li?
Bas me interesira
sekade e taka toa e do sitel i na DVBT tehnologijata pisuva Sitel HD a ustvari nema dopirna tocka so HDSitel e vo HD? Ima na logoto HD...
Totaltv nemaat sportski kanali nisto zavisi sto kanali sakas.Што мислите што е подобро да се земе во моментов Тотал Тв или Мсат
Gledam na veb stranata na Total Tv deka za istite pari MTEL nudat mnogu mnogu poveke kanali a ne mi e za Arena Sport i onaka ne gledam toa samo mi e za srpski serii, makedonskite televizii i muzicki.Total TV prednosti:
- EON app, gledas na telefon, laptop, smarttv i mozes da vrakas programa 7 dena na nad 50 kanali
- Besplatno HBO, Cinemax...
- Nova, Sportklub, Pikaboo (united.group)
MTEL TV prednosti:
- Site RTS kanali + 20 MTS srpski (K1, Kurir, Toxic, Blic, Happy 5 kanali...)
- Arenasport 10 kanali
- 6 MRT kanali, na Total nema MRT2, 3, 4 i 5(ova ironicno)
Ne se site kanali, imas eden kup slobodni... od srpski imas Nova S (Nova HR, BH & M), N1, Prva, B92, Happy, Pink eden kup kanali, IDJTV... ali na MTEL gi imas site srpski osven ovie na United.group.Gledam na veb stranata na Total Tv deka za istite pari MTEL nudat mnogu mnogu poveke kanali a ne mi e za Arena Sport i onaka ne gledam toa samo mi e za srpski serii, makedonskite televizii i muzicki.
A neznam dali toa na Total Tv se site kanali poradi toa sto i sam gledam deka stranata ne im e promeneta dolgo vreme stojat i onie Total Mix paketite so ADSL i SunWireless
neAko ima nekoj na forumov sto koristi Total Tv, mozat li da se plakjaat smetkite onlajn?
Total e katastrofa, nema smetki, nema elekteonsko, samo na banka ili so uplatnica... Pred x vreme sami ja pokacija pretplatata, bez nikakvo izvestuvajne, mojot dogovor 8m po 1denar ostatokot do 24m po 599, a si go pokacija sega e 699...Ako ima nekoj na forumov sto koristi Total Tv, mozat li da se plakjaat smetkite onlajn?