Lidl маркети и во Македонија

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    271
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.090
Поени од реакции
8.398
Од искуство збориш за лидл плус или?
Не од искуство туку од она што имам видено каква е апликацијата. Ете на некој ќе му биде од корист.

Треба големиве фирми маркети 21 век ера на интернет, технологија да ги искористат тие алатки. Луѓе растени и кој имаат научено како се користат телефони, компјутери ќе може една ваква апликација да им биде од корист.

Зошто фирмиве маркети да набавуваат премногу хартија летоци и пластика за клуб картички кога може да се има се во апликација.

Разбирам постојат и постари лица кој не се разбираат од технологија и би оделе на класика систем да земаат парче хартија и секогаш да носат парче пластика со себе но за оние кој се разбираат со технологија е одлично.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.524
Поени од реакции
43.463
ова се радувате за Лидл како деца за кога дедо мраз ќе им донесе пакетче, човек не знае дали имате 10 години или 30 начукано.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
ова се радувате за Лидл како деца за кога дедо мраз ќе им донесе пакетче, човек не знае дали имате 10 години или 30 начукано.
Тоа ти се вика сиромаштија :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Уште еден доказ дека се со години далеку од отварање
Автоматски споено мислење:

па не би рекол дека Лидл би понудил нешто што го нема за поефтино. Радо би рекол помодарство.
Лидл е синоним за сиромаштија на западот ама на Балканов горе доле со цените е ко скапите маркети
Туку не знам што мрчиш као да ти смета разновидна понуда, многу работи од таму вс цена ми имаат топ квалитет

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Колку што ни треба Субвеј, Старбакс, Мекдоналдс толку ни треба Лидл. Комбинација на Зур и Кам маркет на обично поголем простор.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.440
Поени од реакции
18.625
Уште еден доказ дека се со години далеку од отварање
Автоматски споено мислење:

Лидл е синоним за сиромаштија на западот ама на Балканов горе доле со цените е ко скапите маркети
Туку не знам што мрчиш као да ти смета разновидна понуда, многу работи од таму вс цена ми имаат топ квалитет
Не ми е јасно, имаат вработено луѓе две години. Што работат тие?

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
846
Поени од реакции
218
Колку што ни треба Субвеј, Старбакс, Мекдоналдс толку ни треба Лидл. Комбинација на Зур и Кам маркет на обично поголем простор.
Не го знам Зур, но во Б'лгарија постои голјама разница помегу LIDL и КАМ.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Не ми е јасно, имаат вработено луѓе две години. Што работат тие?
Вработени имаат само на високи позиции, сигурно поминуваат обука прво, бараат локации, анализираат, преговараат итн
Наредна година сигурно ке почнат со градби и ке им треба спремни луѓе за се тоа да се води

Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
397

Kajgana Shop

На врв Bottom